Najnovije

Branislav Šutić želi da HDZ gradi novi vrtić. Super, neka dignu kredit!

siječanj 14th, 2020 | by G.N.P
Branislav Šutić želi da HDZ gradi novi vrtić. Super, neka dignu kredit!
komentar dana
0

Sam naslov članka objavljen na portalu doktorice Vlatkice sve govori o pravom razlogu ukidanja sredstava za rekonstrukciju i dogradnju dječjeg vrtića “Ciciban” (http://indirektno.com/sutic-hdz-ce-graditi-novi-vrtic-zasto-u-zagrebu-izgradnja-kvadrata-vrtica-kosta-1-100-eura-a-u-otoccu-2-050-eura/). Predsjednik otočkog HDZ-a (koji se javno hvali da je HDZ pobijedio na izborima za predsjednika države?!) i predsjednik Gradskog vijeća Otočca Branislav Šutić najavljuje da će “HDZ graditi novi vrtić”.

Ova njegova izjava dokaz je očaja u koji je upao otočki HDZ na čelu sa Šutićem nakon što je kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović izgubila na predsjedničkim izborima od kandidata SDP-a Zorana Milanovića. U odnosu na predsjedničke izbore 2014. godine kada se borila protiv Ive Josipovića, KGK je ove godine na području Otočca dobila 773 glasa manje.

Dobro to znaju u otočkom HDZ-u pa taj loš rezultat žele popraviti ovakvom “brigom” za budućnost naših najmlađih. O kakvoj “brizi” se radi govori i naslov iz gore citiranog članka: “Branislav Šutić: HDZ će graditi novi vrtić”. Ono što je svima koji dobro vide upalo u oči je pitanje: A sa čijim novcima?

Za pretpostaviti je da otočki HDZ nema na svom računu desetak milijuna kuna za izgradnju vrtića. Po logici stvari moramo se zapitati od kuda novci otočkom HDZ-u za taj novi vrtić. Pa ZNA SE, uzet će naše novce odnosno novce iz proračuna Grada Otočca u koji svi mi uplaćujemo. Tako da je zaključak vrlo jednostavan, taj vrtić ne bi gradio HDZ nego Grad Otočac odnosno svi mi koji uplaćujemo u gradski proračun.

I nakon toliko godina na vlasti naprosto je fascinantno sa kojom lakoćom se Branislav Šutić i HDZ razbacuju sa našim novcem. Ako Branislav Šutić baš toliko želi da HDZ napravi vrtić, neka dignu kredit a sa naših odnosno gradskih novaca neka maknu prste. A svatko onaj ili ona koji ovako ružno manipulira sa našim najmlađima, mora prije svega imati roditeljske osjećaje. Neki ih nažalost nemaju niti će ih ikada imati.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Šutić i radna skupina obmanuli otočku javnost

Situacija oko izgradnje dječjeg vrtića “Ciciban” u Otočcu sve se više zagrijava upravo zbog činjenice da je ta famozna radna...

Close