Najnovije

Evo kako stroj Branislava Šutića uništava asfalt u Švici!

11 ožujka, 2021 | by G.N.P
Evo kako stroj Branislava Šutića uništava asfalt u Švici!
komentar dana
0

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Otočca 31. 12. 2020. godine HDZ-ova koalicija uz podršku HSLS-a Milana Sigurnjaka ukinula je sva financijska sredstva za asfaltiranje lokalnih cesta. Sva ta sredstva su preusmjerena za uređenje ulice Dragutina Tadijanovića u kojoj „slučajno“ živi Šutićev zamjenik Zlatko Cvitković – Bučilo.

Danas smo dobili video mještana Kranjskog Sela (Švica) u kojem se vidi radni stroj u vlasništvu obrta „MID“ iz Otočca kako se kreće asfaltiranim putem a prilikom čega na asfaltu ostaju oštećenja od gusjenica. Inače je vlasnik obrta „MID“ predsjednik otočkog HDZ-a Branislav Šutić. Na slici iza gusjeničara vidi se osobni automobil kojim inače upravlja Branislav Šutić.

Ovo uništavanje asfalta za koji svi građani izdvajaju ne mala sredstva svakako je za svaku osudu najviše zbog toga jer se radi o firmi Branislava Šutića koji se predsjednik predstavničkog tijela građana odnosno Gradskog vijeća Grada Otočca. Upravo bi se Branislav Šutić trebao boriti protiv ovakvih slučajeva uništavanja lokalne infrastrukture za koju upravo on i njegovi sljedbenici ne žele izdvajati sredstva. Ovim putem pozivamo i Šutićevog zamjenika u Gradskom vijeću Ivicu Oreškovića – Futrija da se javno očituje o ovom slučaju jer je on jedan od gorljivih protivnika asfaltiranja lokalnih cesta.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Ne žele asfaltirati ceste, ne žele kuglanu i vrtić. Što zapravo žele Šutić i njegovi vijećnici?

I ove godine Branislav Šutić i vijećnici HDZ-a uz potporu Milana Sigurnjaka iz HSLS-a nastavljaju dugogodišnju tradiciju uništavanja Otočca preko...

Close