Najnovije

Godina tigra je za Željka Popovića jako loše započela!

2 veljače, 2022 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Godina tigra je za Željka Popovića jako loše započela!
komentar dana
0

Kaže ona narodna da „tko god što radi, sebi radi“. Možda bi se ta poslovica najbolje mogla primijeniti u današnje vrijeme kada Internet vrvi raznim portalima na kojima piše tko što želi a o komentarima na društvenim mrežama da i ne govorimo.

Mnogi su vlasnici i urednici portala doslovno shvatili slobodu medija pa su počeli o svojim neistomišljenicima i protivnicima pisati članke bazirane na neprovjerenim odnosno izmišljenim činjenicama.

Dobro se sjećamo pisanja vlasnika i urednika portala Slobodna Lika Željka Popovića o bivšem županu Darku Milinoviću. Pisati o nekome da je kriminalac, ratni profiter i lopov bez ikakvih argumenata je u najmanju ruku neprofesionalno. Međutim, Željku Popoviću izgleda da nitko nije rekao da su takve neosnovane optužbe kažnjive i po Kaznenom zakonu RH. Ili je to znao ali ga jednostavno nije bilo briga. Svatko normalan bi ga za takve optužbe tužio.

To je učinio i Darko Milinović i već je dobio neke sporove protiv Željka Popovića.

Na internet stranici https://sudovi.hr/hr/rocisnik mogu se naći podaci o svim ročištima na hrvatskim sudovima pa tako i o onima na Općinskom sudu u Gospiću.

Tamo je vidljivo da je 10. veljače ove godine u 11 sati zakazana rasprava po tužbi novinara Marina Smolčića protiv Željka Popovića za naknadu štete zbog klevete. Odmah slijedeći dan, 11. veljače u 9.15 sati zakazana je rasprava po tužbi odvjetnice Gordane Peraković Turković protiv Željka Popovića također za naknadu štete zbog klevete.

Nakon pauze od 20-ak dana na Dan žena, 8. ožujka zakazana je rasprava po tužbi Darka Milinovića protiv Željka Popovića radi naknade štete, također zbog klevete.

Naravno da nitko ne zna kako će ti sudski sporovi završiti. Poanta je u tome da se konačno stane na kraj blaćenju ljudi pod krinkom slobode medija. Možemo samo konstatirati da je Željko Popović u Godinu tigra ušao sa tri tužbe za klevetu. A to mu nije trebalo.

G.N.P/Z.B

Comments are closed.

More in komentar dana
Kako stati na kraj neodgovornim pojedincima koji nas truju na ovakav način?

Vrlo ružne slike dolaze sa lokacije Kosmačevo Jezero nadomak Otočca. Odmah nakon skretanja sa glavne ceste, prolaskom ispod nadvožnjaka nailazi...

Close