Najnovije

Hoće li otočka Zajednica sportskih udruga reagirati na teške optužbe objavljene na TV Loki?

9 kolovoza, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Hoće li otočka Zajednica sportskih udruga reagirati na teške optužbe objavljene na TV Loki?
komentar dana
0

Samo dan nakon što je održana izborna skupština Zajednice sportskih udruga Grada Otočca u video prilogu TV Loki „Đir po gradu Otočcu 16. 07. 2021.“ izrečene su teške optužbe na račun bivšega vodstva ZSUGO. Tako urednik Robert Labrović govori o smjeni Stjepana Kostelca, Nikole Pempera i Suzane Bižanović iako se zapravo radilo o redovnoj izbornoj skupštini. U nastavku svoga „Đira po gradu Otočcu 16. 07. 2021.“ kaže da će tijekom dana izvijestiti javnost koliko se novca kome raspodjeljivalo s obzirom „da je u igri neslužbeno oko 200 hiljada eura“ te se pita „zašto građani ne bi znali tko je koliko dobio novčanih sredstava?“.

Nadalje izjavljuje da „nije u ovih zadnjih 8 godina imao priliku doći do tih informacija i ne zna zašto se to krilo kada je sve javno i transparentno“.

Po informacijama koje smo dobili od članova skupštine ZSUGO saznali smo da u posljednjih 8 godina nitko sa TV Loki nije tražio podatke o raspodjeli financijskih sredstava. Za napomenuti je da su podaci o raspodjeli financijskih sredstava klubovima i udrugama javni te da sve članice ZSUGO dobiju na uvid podatke koliko koji klub i udruga dobiju financijskih sredstava.

Koliko su ove optužbe neosnovane i smiješne govori i činjenica da o raspodjeli financijskih sredstava odlučuje povjerenstvo. Još je veći apsurd ovih optužbi podatak da po zakonu Stjepan Kostelac, Nikola Pemper i Suzana Bižanović nisu smjeli biti niti su bili članovi toga povjerenstva. Nisu nam poznati motivi ovih optužbi koje je izrekao urednik TV Loki Robert Labrović ali očekujemo reakciju prozvanih jer su neki članovi novoga vodstva ZSUGO bili i članovi povjerenstva za raspodjelu financijskih sredstava u prošlom sazivu.

G.N.P/Z.B.

Foto: GSpress  

Comments are closed.

More in komentar dana
Nemojmo se zavaravati, oni koji nam žele oduzeti vodu iz Gacke neće od toga odustati!

Jučerašnjom odlukom da se sa dnevnog reda sjednice Županijske skupštine skine točka o Izmjeni i dopuni prostornog plana LSŽ mnogima...

Close