Najnovije

Maske su pale – Nenad Janković želi biti gradonačelnik Otočca!

2 ožujka, 2020 | by G.N.P
Maske su pale – Nenad Janković želi biti gradonačelnik Otočca!
komentar dana
0

Medijski istupi zamjenika gradonačelnika Nenada Jankovića ovih dana izazivaju podsmijeh otočke javnosti upravo zbog činjenice da njegova propćenja objavljuje nitko drugi nego Nenadova politička oponentica Vlatka Ružić – Vlatkica. Bili smo svjedoci sjednice gradskog vijeća na kojoj je Nenad Janković optužuje gradonačelnika Stjepana Kostelca za nezakonitosti oko izgradnje dječjeg vrtića Ciciban iako zna da gradonačelnik sa izborom izvođača radova nema nikakve veze. Svjestan toga, svejedno se udružuje sa predsjednikom otočkog HDZ-a Branislavom Šutićem sa kojim ga vežu ne baš lijepe uspomene jer ga je Šutić prethodnih godina često znao vrijeđati.

Postaje Nenad tako i član tzv. Šutićeve radne skupine čiji je cilj izmišljanje nezakonitosti oko izgradnje vrtića i blaćenje svih uključlenih u postupak javne nabave.

Šireći dezinformacije o nekom imaginarnom kriminalu Nenad Janković “zaboravlja” napraviti ono što mu je i građanska dužnost, kriminal prijaviti nadležnim institucijama. Ni dan danas to nije učinio.

Od ministra financija Marića dobivaju “pljusku” i Nenad Janković i Branislav Šutić jer je i službeno potvrđeno ono što gradonačelnik Kostelac tvrdi već dva mjeseca, Gradsko vijeće Otočca je prekršilo Zakon o proračunu.

Uvidjevši da je gradonačelnik u pravu, Nenad Janković želi sa sebe skinuti odgovornost za blokadu izgradnje vrtića. Svakodnevno preko doktorice Vlatkice “bombardira” Otočane svojim priopćenjima iz kojih se zaključuje samo jedno – Nenad Janković želi biti gradonačelnik.

Nije nam samo jasno kako to misli postati kada na izborima za gradonačelnika 2013. godine nije glasao niti za svoju listu na kojoj je bilo njegovo ime!

Foto: TV Loki

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Nenad i Vlatka kao u Casablanci: ovo je početak jednog divnog prijateljstva

Doduše ne liče baš na Humphreya Bogarta i Ingrid Bergman ali izgleda da se dešava nešto što ne bi mogao...

Close