Najnovije

Ministarstvo pravosuđa i uprave potvrdilo da Branislav Šutić o proračunu nema pojma!

9 veljače, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Ministarstvo pravosuđa i uprave potvrdilo da Branislav Šutić o proračunu nema pojma!
komentar dana
0

Očito je sve oko proračuna za 2020. godinu bilo uzalud jer predsjednik Gradskog vijeća Otočca Branislav Šutić jednostavno ne odustaje. Iako su ministar financija Zdravko Marić i Visoki upravni sud dali za pravo gradonačelniku Stjepanu Kostelcu kada je obustavio od primjene proračun za 2020. zbog nazkonitosti, Branislavu Šutiću nije bilo dovoljno to što je u obrazloženju Odluke ministar Marić naveo da je Gradsko vijeće Grada Otočca prekršilo odredbe Zakona o proračunu. Poput Donalda Trumpa koji još uvijek ne priznaje rezultate izbora tako ni Branislav Šutić još uvijek ne želi priznati da su on i njegovi sljedbenici u GV-u zajedno sa Milanom Sigurnjakom sramotnim amandmanima doveli Otočac u situaciju da u 2020. godini nema proračun.

U dopisu koji je uputio ministru Ivanu Malenici Šutić postavlja pitanja koja ne bi postavilo ni malo dijete s obzirom na prošlogodišnja Rješenja ministra financija i Visokog upravnog suda. To je još jedan dokaz da se Branislav Šutić totalno pogubio u toj priči oko proračuna isključivo iz patološke mržnje prema gradonačelniku Kostelcu kao i želji da on odlučuje o raspodjeli gradskog novca. To je ujedno i poruka građanima Otočca da se Branislavu Šutiću više ne smije dozvoliti ni da bude predsjednik mjesnog odbora.

Više informacija u dopisu Branislava Šutića i odgovoru Ministarstva pravosuđa i uprave.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Što je veći grijeh, obući majicu u Otočcu ili skinuti gaćice u Beogradu?

U komentarima na nedavno objavljenu emisiju “Kod Lokija u gostima” javio se izvjesni “Goran Barković” koji, sudeći po sadržaju komentara,...

Close