Najnovije

Ne žele asfaltirati ceste, ne žele kuglanu i vrtić. Što zapravo žele Šutić i njegovi vijećnici?

21 veljače, 2021 | by G.N.P
Ne žele asfaltirati ceste, ne žele kuglanu i vrtić. Što zapravo žele Šutić i njegovi vijećnici?
komentar dana
0

I ove godine Branislav Šutić i vijećnici HDZ-a uz potporu Milana Sigurnjaka iz HSLS-a nastavljaju dugogodišnju tradiciju uništavanja Otočca preko proračuna. Najsvježiji primjer je ukidanje financijskih sredstava za asfaltiranje lokalnih cesta što su Šutić i njegov pobočnik Ivica Orešković – Futri opravdali prikupljanjem političkih bodova pred izbore.

Šutićevo i Futrijevo pamćenje očito nije duže od tri i pol godine pa ćemo ih mi malo podsjetiti kako su oni pred lokalne izbore 2017. godine prikupljali političke bodove.

Šutić: hvala vam na podršci mom programu, uvijek sam ulagao i poticao razvoj sporta! (http://indirektno.com/sutic-hvala-vam-na-podrsci-mom-programu-uvijek-sam-ulagao-i-poticao-razvoj-sporta/)

Profesor Antonio Rudelić: uz podšku profesora Šutića izgradit ćemo bazen u Otočcu! (http://indirektno.com/profesor-antonio-rudelic-uz-podsku-profesora-sutica-izgradit-cemo-bazen-u-otoccu/)

Šutić: realizacijom projekata iz programa HDZ-a i koalicijskih partnera otvorit ćemo između 150 i 200 novih radnih mjesta! (http://indirektno.com/sutic-realizacijom-projekata-iz-programa-hdz-a-i-koalicijskih-partnera-otvorit-cemo-izmedu-150-i-200-novih-radnih-mjesta/)

Branislav Šutić: razvit ćemo turističke potencijale Sinca i pokrenuti NK “Gacka”! (http://indirektno.com/branislav-sutic-razvit-cemo-turisticke-potencijale-sinca-i-pokrenuti-nk-gacka/)

Ana-Marija Cvitković: zajedno sa budućim gradonačelnikom Šutićem i ŽUC-om izgradit ćemo nogostup u Poljičkoj ulici! (http://indirektno.com/ana-marija-cvitkovic-zajedno-sa-buducim-gradonacelnikom-suticem-i-zuc-om-izgradit-cemo-nogostup-u-poljickoj-ulici/)

Šutić:Vratit ću vam sve što vam je oduzeto i što vam pripada! (http://indirektno.com/suticvratit-cu-vam-sve-sto-vam-je-oduzeto-i-sto-vsm-pripada/)

Šutić: Sinac je važna turistička destinacija u koju ćemo ulagati i koju ćemo turistički razvijati (http://indirektno.com/sutic-sinac-je-vazna-turisticka-destinacija-u-koju-cemo-ulagati-i-koju-cemo-turisticki-razvijati/)

Ministar turizma Capelli: razvoj turizma u Otočcu je stihijski, projekti B.Šutića su dobri i realni (http://indirektno.com/ministar-turizma-capelli-razvoj-turizma-u-otoccu-je-stihijski-projekti-b-sutic-su-dobri-i-realni/)

Dražen Atalić: Program HDZ-a i g. Šutića je razvojan i poticajan za srednje i malo poduzetništvo (http://indirektno.com/atalic-program-hdz-a-i-g-sutica-je-razvojan-i-poticajan-za-srednje-i-malo-poduzetnistvo/

Ministar Kujundžić: podržavam prijedlog ravnatelja Šutića da se izgradi novi Dom zdravlja Otočac (http://indirektno.com/ministar-kujundzic-podrzavam-prijedlog-ravnatelja-sutica-da-se-izgradi-novi-doma-zdravlja-otocac/)

Ministar Butković: investicija u otočki aerodrom iznosi 11 milijuna kuna, realna je i mi ćemo je podržati! (http://indirektno.com/ministar-butkovic-investicija-u-otocki-aerodrom-iznosi-11-milijuna-kuna-realna-je-i-mi-cemo-je-podrzati/)

To je samo mali dio obećenja koje Šutić nije ispunio jer ih je nesposoban ispuniti. Obećao je Šutić zaustaviti izgradnju dječjeg vrtića „Ciciban“ ali ni to obećanje nije ispunio. A poznata hrvatska znanstvenica Vlatka Ružić je krajem 2017. Godine u caffe-baru Millenium obećala da će nam „oni zatvoriti kuglanu“ kao da je tu kuglanu izgradio njezin tata.

Na kraju se postavlja pitanje što nam to, osim uništavanja Otočca, Šutić i njegov „dream team“ mogu obećati?

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Branislav Šutić i njegovi vijećnici htjeli su zaustaviti izgradnju dječjeg vrtića. Prilično smo sigurni da ih zbog toga uopće ne peče savjest.

Jučer je obavljen tehnički pregled novog i preuređenog krila dječjeg vrtića Ciciban u Otočcu. Sam projekt pokrenut je prije 4...

Close