Najnovije

Nema veze što smo najsiromašniji, važno je da glasamo za HDZ!

siječanj 6th, 2020 | by G.N.P
Nema veze što smo najsiromašniji, važno je da glasamo za HDZ!
komentar dana
0

Uskoro će se navršiti 30 godina od vladavine HDZ-a u ličko-senjskoj županiji a svi se dobro sjećamo tadašnjih obećanja političara o velikom potencijalu naše županije i divnoj budućnosti za njezine stanovnike. Ništa se od onda nije promijenilo do danas, iste priče, ista obećanja, a standard nikada gori. Tko ne vjeruje neka pogleda na ovaj link (https://privredni.hr/analiza-hgk-najveci-bdp-ima-zagreb-a-najmanji-licko-senjska-zupanija).

Rezultati jučerašnjih izbora za predsjednika RH pokazali su da se HDZ nije niti milimetra promijenio u tih 30 godina. I danas iste priče, ista obećanja i isto hvalisanje sa postotcima. Kada će se taj lički HDZ pohvaliti nekim konkretnim rezultatima koji se tiču povećanja standarda građana, privlačenjem investicija i zapošljavanja mladih ljudi? Ako se ličko-senjski HDZ hvali da je ostvario najbolji rezultat u Hrvatskoj, a to je jedino po čemu je naša županija poznata, onda smo stvarno dotaknuli dno.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Hoće li HDZ-ovi amandmani na proračun rezultirati bankrotom i zatvaranjem dječjeg vrtića “Ciciban” u Otočcu?

Vrlo je izgledno da hoće. Naime, amandmanom koji je u ime Kluba vijećnika HDZ-HSLS podnio Branislav Šutić uskraćena su sredstva...

Close