Najnovije

Ovo je za svaku pohvalu: Portal Gacka053 donira 70 tisuća kuna Ivici Oreškoviću – Futriju

9 siječnja, 2021 | by G.N.P
Ovo je za svaku pohvalu: Portal Gacka053 donira 70 tisuća kuna Ivici Oreškoviću – Futriju
komentar dana
0

U ovim teškim vremenima korona krize i potresa teško je ostati ravnodušan prema potrebitima pa se tako u akciju uključio i ovaj portal. Gostujući u emisiji “U gostima kod Lokija” gradski vijećnik HDZ-a Ivica Orešković – Futri ponosno je branio amandmane na proračun koje je usvojila HDZ-ova većina u Gradskom vijeću Otočca. Ukidanje financijskih sredstava svim mjesnim odborima gospodin Orešković opravdava sprečavanjem prigodnih asfaltiranja prije izbora. Priznaje i da je glasao protiv toga da se iz proračuna investira 270 tisuća kuna u infrastrukturu Ličkog Lešća u kojem i on živi. U svom maestralnom nastupu također tvrdi da ovaj portal prima 70 tisuća kuna godišnje za pisanje laži.

Sada kada je javno objavljena informacija koliko ovaj portal prima novaca za pisanje laži nema nam drugog izlaza nego se odreći tih novaca. A što ima bolje od doniranja prljavo zarađenog novca u humanitarne svrhe?

Stoga će ovaj portal sva sredstva zarađena na jedan takav prljavi način velikodušno donirati gradskom vijećniku i nepokolobeljivom borcu za svoj mjesni odbor Ivici Oreškoviću – Futriju. Da li će on to potrošiti na nove Paciotti cipele, kupiti predsjedniku HDZ-a Branislavu Šutiću novu kravatu ili Inox posuđe za kuhinju u otočkoj osnovnoj školi potpuno je nevažno. Najvažnije je da ovaj portal i u ovakvim teškim trenucima pokazuje svoje humano lice donirajući prljavo zarađeni novac najpotrebitijima kao što je to Ivica Orešković – Futri. Ovim putem zbog ove donacije sami sebe predlažemo za godišnju nagradu Grada Otočca.

I na kraju poruka gospodinu vijećniku Oreškoviću: Uz ovakvu donaciju, pred vama je svijetla politička budućnost.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Šutić Branislav
Zašto za Branislava Šutića dragovoljac Cvitković više vrijedi od dragovoljca Sekule?

Jučer smo imali prilike u emisiji “U gostima kod Lokija” na lokalnoj televiziji TV Loki gledati i slušati predsjednika Gradskog...

Close