Najnovije

Priča za Valentinovo: Što napraviti kada te muž vara sa tvojom šeficom? Odeš u drugu firmu!

14 veljače, 2021 | by G.N.P
Priča za Valentinovo: Što napraviti kada te muž vara sa tvojom šeficom? Odeš u drugu firmu!
komentar dana
0

Već smo nekoliko puta pisali o tome kako je jedan lokalni političar vodio ljubavnicu u Beograd na račun poreznih obveznika. Smještaj u elitnim beogradskim hotelima plaćen karticom. Strastveni zagrljaji uz skupe delicije na beogradskoj Skadarliji također plaćene karticom firme. I onda sve to nestane. On dobije otkaz, ode u drugu firmu. Ljubavnica odmah za njim jer ipak, to je ljubav. Međutim, više ljubavi na račun “preduzeća” nema.

Red je okrenuti se domaćoj destinaciji. A što je bolje od ljubavi na zadarskoj Kalelargi. Fantastični zalasci sunca, šapat morskih orgulja a ljubavnica ti liže sladoled od vanilije. Naravno, kada ta veza traje toliko dugo onda ne ostane neprimijećena. Mnogi su naši sugrađani sretali ovo dvoje golubića po zadarskim kafićima, a neki su ih čak i fotografirali.

A jadna supruga sjedi kod kuće i čeka. Čeka svoga dragoga da se vrati sa “službenog puta” jer on mora raditi važan posao. Jadnica se već toliko načekala da su se pojavili i psihički problemi jer joj je muževa ljubavnica šefica na poslu. Da ironija bude veća, znale su skupa ići i u šoping. Upućeniji kažu da više nije mogla izdržati taj pritisak već je iz jedne državne firme jednostavno prešla u drugu. I to u vrijeme kada je dobiti posao o državnoj firmi nešto poput Eurojackpota.

Naravno da se jadna supruga nije pomirila sa tim da se njezin muž i dalje viđa sa njenom bivšom šeficom u Zadru. “Ja znam zašto se žrtvujem” izjavila je jednom prilikom kada su je prijateljice pitale zašto godinama trpi njegovu bračnu nevjeru. Ako to radi zbog cipela od 1500 kuna koje joj nevjerni muž povremeno kupi onda možemo zaključiti da je jadnica stvarno dotaknula dno.

Da li u ovoj valentinovskoj priči postoji sličnost sa stvarnim osobama? Zaključite sami.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Šutić
Nije šala, Branislav Šutić želi biti član Nacionalnog vijeća za znanost!

Jučer objavljena vijest na Tportalu (https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/kadroviranje-na-vladi-zbog-izmjena-zakona-u-ministarstva-stize-cijeli-niz-novih-ravnatelja-uprava-ima-i-poznatih-imena-20210211) zvuči skoro kao prvoaprilska ( ili kako bi rekli pravi Hrvati, prvotravanjska) šala. Kako...

Close