Najnovije

Šteti li pušenje HDZ-ovih obećanja našem zdravlju?

27 lipnja, 2020 | by G.N.P
Šteti li pušenje HDZ-ovih obećanja našem zdravlju?
komentar dana
0

Dlaku mijenja, ali ne i ćud. To je sažeti opis načina djelovanja HDZ-a u proteklih 30 godina. Ova teza potvrđuje se svaki dan što na dnevnoj bazi objavljuju razni portali. Tako je u Rijeci prije nekoliko dana osvanuo predizborni billboard kojega je platio HDZ na kojem su pitali građane: “Jeste li znali tko je investirao u izgradnju i modernizaciju KBC-a Rijeka?”.

Svatko tko razmišlja svojom a ne stranačkom (HDZ-ovom) glavom odgovorit će bez puno razmišljanja: Znamo, u izgradnju i modernizaciju riječkog KBC-a investirali su hrvatski građani odnosno porezni obveznici!  Naravno da se ovakvo razmišljanje ne očekuje od onih koji slijepo vjeruju HDZ-u isto kao što su i prije 1990-e ortodoksni komunisti slijepo vjerovali u Savez komunista.

Ovakvom načinu HDZ-ovog kupovanja glasova našim novcem svjedočili smo i prije nekoliko mjeseci na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Otočca. Tada je predsjednik GV-a Grada Otočca i predsjednik otočkog HDZ-a Branislav Šutić svečano najavio kako će HDZ u Otočcu graditi novi vrtić. I tada je svatko tko razmišlja svojom a ne stranačkom (HDZ-ovom) glavom postavio pitanje: a sa čijim novcem će HDZ graditi novi vrtić u Otočcu?

Građani su odavno prestali pušiti HDZ-ove predizborne priče o tome kako se oni brinu za našu budućnost trošeći javni novac i prikazujući javnosti da ustvari oni nešto plaćaju. Gospodo iz HDZ-a, čak su i oni najstrastveniji pušači odavno shvatili da pušenje vaših obećanja itekako šteti zdravlju!

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Plenković se ipak odrekao Branislava Šutića

Jučerašnja vijest da predsjednik otočkog HDZ-a Branislav Šutić nije uvršten na kandidacijsku listu HDZ-a u IX. izbornoj jedinici iznenadila je...

Close