Najnovije

Što je veći grijeh, obući majicu u Otočcu ili skinuti gaćice u Beogradu?

3 veljače, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Što je veći grijeh, obući majicu u Otočcu ili skinuti gaćice u Beogradu?
komentar dana
0

U komentarima na nedavno objavljenu emisiju “Kod Lokija u gostima” javio se izvjesni “Goran Barković” koji, sudeći po sadržaju komentara, pripada klubu obožavatelja HDZ-a i Branislava Šutića. U komentaru spominje “…maju na ovom gospodinu u studiju, čiji je to logo na lijevom rukavu…”.

Ne znamo kakve veze ima logo na maji gospodina u studiju jer to ne predstavlja niti kazneno djelo niti prekršaj niti ima ikakve veze sa onim o čemu se razgovaralo u studiju. Gospodin “Goran Barković” očito ima problema sa svima u ovom gradu koji zdravo razmišljaju pa ćemo ga za svaki slučaj podsjetiti o jednom događaju koji se desio prije par godina da bi mu zorno prikazali kako je “logo na maji” neusporedivo manji grijeh od priče koja slijedi.

Tada je čelnik jedne ustanove u nekoliko navrata vozio svoju ljubavnicu u Beograd službenim Audijem a gorivo, put u Beograd i smještaj “golubića” u hotelu platilo je “preduzeće”. Čelnik te ustanove svojoj supruzi je rekao da ide službeno u Beograd. I išao je. Ali išla je i bliska “saradnica” sa nekoliko komada čipkastih gaćica u “koferu”. Supruga je shvatila da između muža i “saradnice” ima “nešto” ali jednostavno mora trpjeti inače drugi dan nosi sunčane naočale. To druženje njezinog supruga i bliske “saradnice” nastavilo se i do današnjih dana i to je nešto o čemu bi komentator “Goran Barković” trebao pisati. Za detalje neka nam se slobodno javi na e-mail.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Vlatka Ružić
Tko tebe kruhom, ti njega anketom!

Prije nekoliko dana pisali smo o tome kako je Šutićevo ime misteriozno “nestalo” sa ankete na TV Loki zbog katastrofalno...

Close