Najnovije

Šutić inscenirao konflikt sa vijećnikom Grčevićem pa zvao policiju, njegovim postupkom zgroženi i lokalni HDZ-ovci

19 rujna, 2019 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Šutić inscenirao konflikt sa vijećnikom Grčevićem pa zvao policiju, njegovim postupkom zgroženi i lokalni HDZ-ovci
komentar dana
0

Skandal, sramota ili jednostavno već viđena bahatost? Sve od navedenog vidjeli smo jučer na 11. sjednici Gradskog vijeća Otočca koju je naš doktor Šutić dva puta odgađao bez ikakvog objašnjenja. U poznatoj maniri francuskog kralja Luja IV “država to sam ja” započeo je Šutić vođenje sjednice GV-a kao da je sastanak gradskog odbora HDZ-a. To je i više puta tijekom sjednice naglasio da će kao predsjednik HDZ-a “učiniti ovo ili ono” na što ga je vijećnik Grčević upozorio da nije tu u funkciji predsjednika HDZ-a već Gradskog vijeća. Čak u jednom trenutku, potpuno rastrojen, obećava da će kao predsjednik HDZ-a građanima otvoriti oči. Možemo mu samo odgovoriti da su građani, što se tiče Branislava Šutića davno otvorili oči.

Šutić se potpuno pogubio, rekavši (opet), da će kao predsjednik HDZ-a reagirati na ono što se priča o poduzeću Gacka d.o.o. ne potkrijepivši to sa nikakvim činjenicama i dokazima. Na te insinuacije i ulične priče reagirao je i vijećnik Josip Grčević na što mu je Šutić rekao da napusti sjednicu. Kako je vijećnik Grčević odbio napustiti sjednicu, dok mu se konkretno ne objasni zbog čega, Šutić odjednom ustaje i traži od tajnice da zove policiju. Naravno da za dolaskom policije nema nikakve potrebe jer se ne narušava javni red, ali to našem doktoru nije bitno. Na snimci se vidi da je Šutić potpuno izgubio samokontrolu, uzima telefon i naziva policiju. Toliko je rastrojen da u jednom trenutku kaže policajcu: “…predsjednik Gradskog vijeća na Otočcu…na telefonu…”.

Koliko se Šutić pogubio pokazuje i na snimci kada ustaje i kao papagaj ponavlja vijećniku Grčeviću “…napusti sjednicu, napusti sjednicu…”. Ovim Šutićevim postupkom zgroženi su i neki lokalni HDZ-ovci koji poznaju vijećnika Grčevića i sjećaju se vremena kada je bio jedan od utemeljitelja otočkog HDZ-a i organizatora obrane Otočca. I sada taj isti Šutić, za kojega se zna kada je došao u HDZ, koliko je stranaka promijenio i koliko je dao za svoju voljenu domovinu Hrvatsku, poziva policiju na one koji su stvarali ovu državu.

Na kraju se moramo zapitati: ima li itko u HDZ-u tko će Šutiću reći da je vrijeme da se makne iz Gradskog vijeća i prestane sramotiti Otočac?

Comments are closed.

More in komentar dana, Politika
Šutić opet odgodio odgođenu sjednicu, hoće li reagirati Plenković?

Po drugi puta u nekoliko dana, predsjednik Gradskog vijeća Otočca doktor Branislav Šutić odgodio je sjednicu Gradskog vijeća koju je...

Close