Najnovije

Šutić vodi Kolindinu kampanju iz gradske vijećnice. Tko mu je to dozvolio?

2 prosinca, 2019 | by G.N.P
Šutić vodi Kolindinu kampanju iz gradske vijećnice. Tko mu je to dozvolio?
komentar dana
0

Današnja tiskovna konferencija predsjednika Gradskog vijeća Branislava Šutića (https://www.glasgacke.hr/?ispis=detalji&novost=25347&kat=69) još jednom je pokazala da pojedini političari nisu tu da služe građanima nego da sa njima vladaju. Najbolji primjer je nedavni pokušaj HDZ-a da se sastanak Europske pučke stranke održi u Sabornici pokazujući na taj način da im ništa nije sveto jer bi upravo Sabornica trebala biti mjesto koje ne služi strankama nego predstavnicima naroda koji odlučuju o njegovoj sudbini.

Takvu bahatost pokazao je danas i Branislav Šutić obmanjujući javnost da su upravo on i HDZ vratili sud u Otočac što jednostavno nije istina. Prije bi se moglo reći da je Šutić to pokušao, ali sa malim zakašnjenjem od 4 godine jer je inicijator vraćanja suda u Otočac gradonačelnik Stjepan Kostelac o čemu smo već ranije i pisali.

Ono što zabrinjava je svakako Šutićevo “izvješće” novinarima o tome kako napreduje kampanja HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović upravo zbog toga jer vijećnica nije i ne smije biti mjesto koje će političari poput Šutića koristiti za svoje stranačke ciljeve. Branislav Šutić jednostavno nije svjestan da ovakvi njegovi postupci štete ugledu stranke i kandidatkinje koju ona podržava. Logikom stvari, postavlja se pitanje mogu li i drugi političari u otočkoj Gradskoj vijećnici održavati ovakve tiskovne konferencije.

Odgovor na pitanje iz naslova je: Nitko, on to radi jer misli da može. Ali dobra stvar u svemu tome je da su građani odnosno birači počeli kažnjavati takvo bahato ponašanje političara poput Šutića što će se i vidjeti na skorim predsjedničkim izborima.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Gradonačelnik Kostelac vratio sud u Otočac

Kako neslužbeno doznajemo, rješenjem Ministarstva pravosuđa RH sa danom 01. 12. 2019. godine u Otočac se vraća ispostava Općinskog suda...

Close