Najnovije

Tko je dozvolio ovo divljanje jet-skijem na Gackoj?!

11 lipnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Tko je dozvolio ovo divljanje jet-skijem na Gackoj?!
komentar dana
0

Nema lokalnog političara koji se u predizbornoj kampanji nije dotaknuo rijeke Gacke i njezinih turističkih vrijednosti i potencijala. Nema ni toga stanovnika Gacke doline koji se ne ponosi našom ljepoticom Gackom. Ovo što smo danas poslijepodne vidjeli na Facebooku ostavilo je mnoge bez riječi, a i oni koji su imali što reći nisu birali riječi. Na Facebooku su objavljena dva videa u kojima nepoznata osoba vozi jet-ski po rijeci Gackoj u predjelu mjesta Prozor. Mislim da svatko tko je vidio te video uratke nije mogao vjerovati svojim očima. Dotični gospodin na jet-skiju vozi takvom brzinom što je izazvalo pravi egzodus pataka i gnjuraca koji su zaštitni znak Gacke.

Nismo mogli doći do informacija tko je tome gospodinu dao odobrenje za ovakvo divljanje, ali smo saznali da takav dokument mogu izdati samo Hrvatske vode. Bez obzira ima li taj gospodin odobrenje ili ne, ovakvo divljanje na našoj Gackoj ugrožava životinjski svijet što se i jasno vidi u dva video snimka.

Ako i ima odobrenje Hrvatskih voda, postavlja se pitanje tko će ponovno sutra doći sa jet-skijem i voziti se po Gackoj. Jer ako dozvoliš jednome, onda moraš svima. A tada se možemo pozdraviti sa Gackom i njezinom ljepotom. Ako je netko dotičnome i izdao odobrenje, onda mora javnosti objasniti zbog čega. Jer rijeka Gacka nije ničije privatno vlasništvo. Ovim putem pozivamo i novoga gradonačelnika Bukovca da od nadležnih institucija zatraži očitovanje o ovom ružnom događaju.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Ernest Petry uz pomoć Gorana Bukovca želi preuzeti kontrolu nad Otočcem. Nemojmo im to dozvoliti!

U današnjem gostovanju na Hrvatskom radio Otočcu gostovao je HDZ-ov kandidat za župana Ernest Petry. I prije smo se znali...

Close