Najnovije

Tko tebe kruhom, ti njega anketom!

2 veljače, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Tko tebe kruhom, ti njega anketom!
komentar dana
0

Prije nekoliko dana pisali smo o tome kako je Šutićevo ime misteriozno “nestalo” sa ankete na TV Loki zbog katastrofalno lošeg rezultata (https://www.gacka053.com/komentar-dana/nakon-katastrofalnog-rezultata-suticevo-ime-misteriozno-nestalo-sa-ankete-za-zupana-lsz/) te smo najavili da i naša doktorica Vlatkica priprema svoju anketu o popularnosti političkih stranaka u LSŽ. Tada smo, poput vidovitog Milana, predvidjeli i pobjednika te HDZ-ove ankete a to je, već pogađate, Marijan Kustić.

Čitatelji su nam danas poslali nekoliko “screenshotova” iz kojih je vidljivo da je ova anketa izrežirana od strane naše doktorice sa beogradskom diplomom. Tako u jednom trenutku u anketi vodi čelnik stranke LIPO Darko Milinović i to sa 919 : 568 u odnosu na predsjednika županijskog HDZ-a Marijana Kustića. Nakon par minuta taj se odnos mijenja i Marijan Kustić odjednom dobiva skoro 500 glasova i prelazi u vodstvo. Taj se odnos zadržao i do objavljivanja ovoga članka.

Za očekivati je bilo da će Marijan Kustić biti pobjednik Vlatkine ankete, ali ne i da će anketa biti odrađena ovako prozirno.  

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Nakon katastrofalnog rezultata Šutićevo ime “misteriozno” nestalo sa ankete za župana LSŽ!

Jučer se na TV Loki pojavila anketa sa pitanjem “Tko će biti novi župan u LSŽ” sa imenima četiri kandidata:...

Close