Najnovije

Uhićena načelnica Gračaca još od 2017. isplaćuje 6000 kuna godišnje portalu Vlatke Ružić

30 svibnja, 2020 | by G.N.P
Uhićena načelnica Gračaca još od 2017.  isplaćuje 6000 kuna godišnje portalu Vlatke Ružić
komentar dana
0

Nataša Turbić, načelnica siromašne općine Gračac i vjenčana kuma Josipe Rimac došla je na naslovnice svih medija u Hrvatskoj kada je jučer uhićena u sklopu antikorupcijske akcije USKOK-a. Do sada javnosti nepoznata načelnica bila je čest gost i tema u člancima na portalu Vlatke Ružić Indirektno.com gdje su o njoj pisani hvalospjevi kao da je u najmanju ruku gradonačelnica Kopenhagena.

Naravno da ti hvalospjevi imaju i svoju pozadinu i motiv, a to je novac. Naime, na stranici općine Gračac uvidom u popise sklopljenih ugovora za 2017., 2018., 2019. i 2020.  godinu stalno se pojavljuje firma Six sigma, obrt za web i marketing. Ništa posebno rekli bi. Međutim, Obrt six sigma u vlasništvu je najpoznatije otočke doktorice Vlatke Ružić, a navedeni ugovori o poslovnoj suradnji Vlatkinog obrta i općine Gračac iznose mjesečno 500 kuna. Računica je vrlo jednostavna, suradnja naše Vlatkice i uhićene načelnice ukupno je podebljala (uključujući i 2020. godinu) račun obrta Six sigma za više od 20 tisuća kuna.

Da Vlatkicu i uhićenu načelnicu povezuje i osobno prijateljstvo pokazuju i zajedničke fotografije njih dvije objavljene na Instagram profilu naše doktorice.

Za naglasiti je da su i doktorica Vlatkica i uhićena načelnica Nataša Turbić članice “najpoštenije” stranke u Hrvata – HDZ-a. Upravo je zajedničko članstvo u HDZ-u uhićene načelnice Turbić i doktorice Vlatkice sumnja u sukob interesa zbog potpisanih ugovora, ali o tome neka brigu vode oni kojima je to posao.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Gradski vijećnik poput divljaka vozi pločnikom!

Subota je, 2. svibnja.  Mjere vezane za pandemiju lagano popuštaju a život u Otočcu polako se vraća u normalu. Otočani...

Close