Najnovije

Komentar dana – Večeras sam sretan jer mi se obratio ON

siječanj 7th, 2020 | by G.N.P
Komentar dana – Večeras sam sretan jer mi se obratio ON
komentar dana
0

Večeras mi se obratio ON. Čekao sam ga godinama, sa zebnjom u srcu išao spavati čekajući jutro u nadi da će mi se ON obratiti. I desilo se. Večeras mi se obratio Milan Sigurnjak. Možda se nekima to čini bez veze, ali to je za mene događaj poput rušenja berlinskog zida ili osvajanja nogometnog srebra u Rusiji.

Na portalu najdraže mi doktorice Vlatkice ON se javio sa priopćenjem (http://indirektno.com/reagiranje-milana-sigurnjaka-vijecnika-i-predsjednika-go-hsls-grada-otocca/). Nije meni više bitan ni bazen, ni vrtić, ni jadna djeca koju će uskoro deložirati iz vrtića, samo neka se meni javio ON, Milan Sigurnjak.

Vi gospodine Sigurnjak niste ništa krivi za bazen, amandman vam je sigurno netko podmetnuo. Razumijemo mi to, pa ovaj pokvareni svijet pun je zavjera i podlosti. Dapače, Vaša vizionarska ideja izgradnje bazena sada mi se čini potpuno realnom. Nadam se da Vas neću uvrijediti ako kažem da ste Vi po vizionarskim sposobnostima u rangu Nikole Tesle, Billa Gatesa ili Elona Muska. Zapravo, Elon Musk može ljude odvesti na Mars, ali Vi ćete tamo sigurno napraviti bazen i vrtić.

Poznavajući Vas, poštovani gospodine Sigurnjak, Vi sigurno nećete stati na izgradnji bazena u Otočcu. Po Vašim istupima u javnosti ja sam, čitajući između redova, shvatio da nam uskoro pripremate i izgradnju skijaške skakaonice na Erderogi, roller coastera u Šumećici, a vrlo vjerovatno i streljane poput one na Pampasu što bi posebno obradovalo mene i moj streljački klub. Ako treba, ja ću se osobno odreći onih 10 tisuća eura koje sam “opljačkao” od ovog napaćenog naroda u korist vaših projekata.

Bez imalo pretjerivanja mogu reći da bi u Otočcu trebalo biti više ljudi poput Vas. Posebno me je obradovalo kada ste prošle godine dobili javno priznanje Grada Otočca za svoj doprinos u Domovinskom ratu. Da se mene pitalo, ja bih oduzeo sva ona odlikovanja generalu Zagorcu i dao Vama jer ste Vi to zaslužili. Vi ste naš vitez, nešto poput Željka Reinera.

Otočcu svakako nedostaje časnih i poštenih ljudi, gospodine Sigurnjak. Srce me boli gledati pojedince kako se nezasluženo bogate, a posebnu gadljivost u meni izazivaju oni koji iznajmljuju poslovne prostore, novce za najam uzimaju mimo računa u gotovini i čine kazneno djelo utaje poreza. To su neprijatelji ovoga grada i ovoga naroda. To je najveći šljam koji postoji i njih treba javno prozvati i prijaviti nadležnim institucijama.

Ali pustimo sad kriminal, gospodine Sigurnjak. Vi ste, bez imalo dvojbe uzor mladima u Otočcu. A i sam mogu slobodno reći, da se ja ponovno rodim, zvao bih se Milan Sigurnjak.

G.N.P / Z.B

Comments are closed.

More in komentar dana
Zašto HDZ i Šutić kažnjavaju učenike osnovne škole Zrinskih i Frankopana i studente?

Amandmani na proračun Grada Otočca za 2020. godinu izazvali su nezadovoljstvo otočke javnosti upravo zbog činjenice da HDZ i Branislav...

Close