Najnovije

Zašto za Branislava Šutića dragovoljac Cvitković više vrijedi od dragovoljca Sekule?

7 siječnja, 2021 | by G.N.P
Zašto za Branislava Šutića dragovoljac Cvitković više vrijedi od dragovoljca Sekule?
komentar dana
0

Jučer smo imali prilike u emisiji “U gostima kod Lokija” na lokalnoj televiziji TV Loki gledati i slušati predsjednika Gradskog vijeća Otočca i predsjednika HDZ-a Otočca Branislava Šutića. Uzaludno pokušavajući opravdati izdvajanje od preko 2 milijuna i 400 tisuća kuna za uređenje ulice Dragutina Tadijanovića u kojoj “slučajno” živi njegov zamjenik Zlatko Cvitković – Bučilo, Šutić više puta ponavlja da je njegov zamjenik dragovoljac Domovinskog rata i umirovljeni policajac. Istaknu Šutić da je njegov zamjenik i borac za ovaj grad pa po nekoj logici valjda zaslužuje da mu se uredi ulica u kojoj živi. U istoj emisiji na otprilike 14:45 minuta Šutić se buni što je asfaltirana ulica u Prozoru kod gospodina Sekule pri tome aludirajući na gradskog vijećnika Dinka Sekulu.

Oduzimanje financijskih sredstava svim mjesnim odborima i ulaganje u ulicu Dragutina Tadijanovića Šutić opravdava činjenicom da u toj ulici žive i mnoge mlade obitelji s tim da je poimenice nabrojao samo članove HDZ-a. Tu se nameće zaključak da u ulici u Prozoru koja je asfaltirana živi samo Dinko Sekula i da nju ne treba asfaltirati jer Dinko Sekula nije član HDZ-a.

Kada se već naglašava nečiji doprinos u Domovinskom ratu napomenimo da je Dinko Sekula dragovoljac Domovinskog rata i umirovljeni bojnik HV-a, zapovjednik bojne u 9.GBR, zapovjednik 626. brigade, sudionik brojnih oslobodilačkih akcija u Domovinskom ratu i višestruko odlikovani visoki časnik bez mrlje u karijeri. I sada jedan Branislav Šutić ima hrabrosti prozivati takvu osobu jer je asfaltirana ulica koja prolazi pokraj njegove kuće. Ovim putem pozivamo i braniteljske udruge grada Otočca da osude ovakvo bezobzirno blaćenje visokog časnika HV-a od strane Branislava Šutića i da se konačno stane na kraj pokušaju razjedinjavanja braniteljske populacije po političkoj osnovi.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
Branislav Šutić pokrenuo akciju: Asfalt za sve dragovoljce!

Već smo pisali o tome kako je HDZ-ova većina u Gradskom vijeću sa svojim koalicijskim partnerom Milanom Sigurnjakom ukinula sva...

Close