Najnovije

Željko Popović ima novi hobi, smeće u Otočcu!

21 siječnja, 2021 | by G.N.P
Željko Popović ima novi hobi, smeće u Otočcu!
komentar dana
0

Otkako je predsjednik Gradskog vijeća Otočca Branislav Šutić u emisiji “U gostima kod Lokija” uznemirio javnost izjavom da se u Otočcu odlaže smeće iz 7 gradova, uznemirio se i njegov glasnogovornik Željko Popović.

Iako su već nebrojeno puta dolazile razne inspekcije na odlagalište otpada Podum, a sve po “anonimnim” prijavama Šutićevih potrčkala, niti jedna od tih inspekcija nije našla nikakve nepravilnosti. Umjesto da kontaktira direktora poduzeća Gacka d.o.o. Slavena Prpića i zatraži informacije, Željko Popović kao i do mnogo puta do sada obavlja zadaću Šutićevog glasnogovornika i to izmišljotinama koje uznemiruju javnost.

Ovo nije prvi puta da poznati “novinar” Željko Popović o Otočcu piše na jedan vrlo ružan način. Prošle godine smo već i pisali o tome kako je Popović u nekoliko članaka naveo da je Otočac “grad kriminala” što je uvrijedilo i uznemirilo mnoge građane. Pisati takve laži samo zato da bi se dodvorio Branislavu Šutiću je prije svega nemoralno i neprofesionalno.

Ali sudeći po nedavnom članku objavljenom na portalu Lika online, izgleda da Željko Popović ima puno većih problema od odlaganja otpada u Otočcu, prije svega stambenih.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in komentar dana
A kome će to Branislav Šutić “kuvati” pašta-šutu?!

I ove godine repriza Šutićevog i HDZ-ovog iživljavanja na građanima Otočca kada je proračun u pitanju. Pompozno najavljen kao razvojan...

Close