Najnovije

Branislav Šutić javno proziva otočke obrtnike, a njegov obrt uprihodio preko milijun kuna od ugovora sa HEP-om i gradom Senjom

27 veljače, 2021 | by G.N.P
Branislav Šutić javno proziva otočke obrtnike, a njegov obrt uprihodio preko milijun kuna od ugovora sa HEP-om i gradom Senjom
Komentar
0

Predsjednik Gradskog vijeća Otočca i predsjednik otočkog HDZ-a Branislav Šutić u nekoliko je navrata javno prozivao pojedine otočke obrtnike da samo oni dobivaju poslove na održavanju i uređenju lokalnih cesta. Ima i onih naivnih koji su povjerovali u te Šutićeve optužbe. Da bi javnosti prikazali Šutićevo licemjerje, na službenim stranicama HEP-a i Grada Senja pronašli smo ugovore koji su sklopljeni sa obrtom MID iz Otočca čiji je vlasnik Branislav Šutić.

Tako je obrt MID 2017. do 2019. godine od HEP – Proizvodnje za održavanje i čišćenje cesta uprihodio oko 800 tisuća kuna. Od ugovora sa HEP – Operaterom distribucijskog sustava 2019. godine za održavanje pristupnih cesta zaradio nešto manje od 90 tisuća kuna.

Zanimljivi su i ugovori sa Gradom Senjom gdje je Šutićev obrt tijekom 2018. i 2019. godine za 3 mjeseca ugovorenih radova na sječi grana i košnji uz rub nerazvrstanih cesta pojačao račun za 140 tisuća kuna. Očito u Senju nije bilo domaćih obrtnika koji znaju sjeći grane i kositi travu.

Objavili smo ove iznose koje zarađuje Šutićev obrt kako bi pokazali onim štovateljima lika i djela Branislava Šutića da, dok oni za njega „ginu“, on stavlja milijune u svoj džep.

Vidjet ćemo hoće li obrt MID i ove godine dobiti vrijedne ugovore sa HEP – Proizvodnjom jer je Šutićeva supruga prošle godine dobila posao u toj firmi.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in Komentar
Vlatka Ružić
Odgovor Vlatki Ružić: Ja nisam “otočka moralna vertikala” jer nisam vodio ljubavnicu u Beograd na račun poreznih obveznika!

Da je jučerašnji članak o želji Branislava Šutića da uđe u Nacionalno vijeće za znanost pogodio upravo tamo gdje treba,...

Close