Najnovije

Branislav Šutić je tri godine obećavao vratiti groblje u L. Lešću Udruzi Cimiter. Hoće li se naći netko razuman i prozvati ga za obmanjivanje javnosti?

28 studenoga, 2020 | by G.N.P
Branislav Šutić je tri godine obećavao vratiti groblje u L. Lešću Udruzi Cimiter. Hoće li se naći netko razuman i prozvati ga za obmanjivanje javnosti?
Komentar
0

Prije nekoliko dana objavljena je presuda Visokog Trgovačkog suda kojom je naloženo Pogrebnoj udruzi Cimiter da u roku od osam dana preda Gradu Otočcu mrtvačnicu na groblju u Ličkom Lešću pod prijetnjom ovrhe. Kraj je to dugogodišnje političko-pravne trakavice koja je otočkom HDZ-u i njegovom predsjedniku Branislavu Šutića bila jedan o temelja za prikupljanje političkih bodova. Svih ovih godina Branislav Šutić i njegovi politički sljedbenici iskorištavali su upravo groblje u L. Lešću za politički obračun sa sadašnjim gradonačelnikom Stjepanom Kostelcem optužujući ga da im upravo on uzima groblje.

Takvim izvrtanjem činjenica htjeli su javnost uvjeriti da će gradonačelnik Kostelac osobno uzeti lopatu i ukapati pokojne, na trubu odsvirati posmrtni marš, obaviti misu i onda kod svoje kuće prirediti karmine za pokojnika. Naravno, i sve to uredno naplatiti.

Realnost je potpuno drugačija od onoga čim su HDZ i Branislav Šutić godinama obmanjivali mještane L. Lešća i Čovića upravo iz razloga jer su dobro znali da je takav način upravljanja grobljem u koliziji sa Zakonom o grobljima.
Sada je situacija konačno riješena ali ostaje pitanje ima li itko od Šutićevih sljedbenika onu stvar među nogama da bi ga upitao zašto ih je godinama obmanjivao?

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in Komentar
Gdje su nestali naši doktori?

Polovica je listopada i Otočac još uvijek nema proračuna. Gradsko vijeće Grada Otočca pod dirigentskom palicom maestra Šutića usvojilo je...

Close