Najnovije

Odgovor Vlatki Ružić: Ja nisam “otočka moralna vertikala” jer nisam vodio ljubavnicu u Beograd na račun poreznih obveznika!

13 veljače, 2021 | by G.N.P
Odgovor Vlatki Ružić: Ja nisam “otočka moralna vertikala” jer nisam vodio ljubavnicu u Beograd na račun  poreznih obveznika!
Komentar
0

Da je jučerašnji članak o želji Branislava Šutića da uđe u Nacionalno vijeće za znanost pogodio upravo tamo gdje treba, saznali smo danas čitajući članak na medijskom žutilu zvanom Indirektno.com. U uvodu članka na portalu kojeg uređuje Vlatka Ružić, inače poznata hrvatska znanstvenica, naziva urednika ovoga portala “otočkom moralnom vertikalom”. Naravno da sam polaskan sa tom titulom, ali se ovim putem moram zahvaliti uglednoj hrvatskoj znanstvenici Vlatki Ružić i upoznati je sa stvarnim stanjem po pitanju titule “otočke moralne vertikale”.

Takva titula ne može pripasti bilo kome u Otočcu. Jedini tko zaslužuje tu titulu jedan je naš lokalni političar koji je, još dok je studirao u Rijeci, u ljubavnoj vezi sa jednom Riječankom dobio dijete. Igrom sudbine to se dijete razboljelo, a naš se sugrađanin, vođen istinskom humanošću, dobrotom i moralom jednostavno pokupio i ostavio tu Riječanku i svoje bolesno dijete kao pse na cesti. Nikada joj se nije javio niti pitao za bolesno dijete. Druga priča je također iz našega grada, o čemu smo već i pisali, a radi se opet o jednom lokalnom političaru visokih moralnih standarda koji je više puta na račun poreznih obveznika vodio ljubavnicu u Beograd. Ne samo da ju je vodio u Beograd nego i u vlastitu kuću u bračni krevet (naravno dok mu je supruga bila odsutna). Imamo i slučaj jednog našeg sugrađanina kojemu su puna usta Hrvatske i domoljublja. Nije loše biti domoljub i voljeti svoju domovinu. Mnogi od nas su to domoljublje i pokazali onda kada je trebalo, u Domovinskom ratu. Međutim, spomenuti domoljub ima jedan problem sa domoljubljem u ratu. On je naime, rekli bi po domaći, ratni dezerter a neki ga nazivaju i dezerterskim smećem. Dok su drugi ostavljali dijelove tijela pa i živote na ratištu, on se bojao da bi ga Hrvatska mogla izgubiti i da svijet bez njega više ne bi bio isti.

Zato moramo dobronamjerno Vlatki Ružić naglasiti da titulu “otočka moralna vertikala” zaslužuje gore spomenuti gospodin čije podatke ćemo joj rado dostaviti, ako nas lijepo zamoli. Nadamo se da hoće. Ipak je ona doktorica.

G.N.P/Z.B.

Comments are closed.

More in Komentar
Zbog Šutićeve bahatosti Otočcu i ove godine prijeti blokada?

Ne treba čovjek biti iznadprosječno inteligentan da bi shvatio kakvu igru igra predsjednik Gradskog vijeća Otočca Branislav Šutić. Nakon višesatnog...

Close