Najnovije

Senzacija u Otočcu: dožupanica Hodak otkrila političko kadroviranje

17 rujna, 2018 | by G.N.P
Senzacija u Otočcu: dožupanica Hodak otkrila političko kadroviranje
Komentar
0

Pročitavši članak kod naše doktorice Vlatkice (http://indirektno.com/zamjenica-zupana-renata-hodak-ogradujem-se-od-smjena-koje-u-otoccu-provodi-zupan-milinovic/) odmah sam se prisjetio poslovice “Bilo bi smiješno da nije žalosno”.  Smiješno upravo zato jer se dožupanica ograđuje od smjena u upravnim vijećima i školskim odborima, odnosno ustanovama kojima je županija osnivač!

Ne znam koliko dožupanicu Hodak služi pamćenje, zato ću je ja podsjetiti na cirkus oko izbora ravnatelja OŠ Zrinskih i Frankopana kada je ona izabrana za ravnateljicu i odmah je upitati: Da li biste postali ravnateljica škole da niste članica HDZ-a? Podsjetit ću je i na izbor tajnika iste te škole kada je natječaj više puta poništavan, a nitko ne zna zašto. Treba dožupanicu Hodak podsjetiti i tko je bio siva eminencija po pitanju kadroviranja u osnovnoj školi za vrijeme njezinoga mandata.

Dožupanica Hodak je izabrana u upravno vijeće Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću 2016. godine nakon prijevremenog raspuštanja prethodnoga vijeća od strane raščupanoga ministra Šustara. Tada je  nije smetalo što se upravno vijeće raspušta po političkoj direktivi HDZ-a. Također, ona osobno nije ni smjela biti imenovana u to upravno vijeće jer nema nikakvoga iskustva u visokom obrazovanju.

U priopćenju dožupanice Hodak ona osjeća moralnu obavezu prema građanima Otočca i županije. U situaciji kada mnogi naši sugrađani nemaju niti za zimske gume, vozikati službeni automobil županije 24 sata dnevno ne zvuči mi baš previše moralno.

Stoga se malo više potrudite draga naša dožupanice, možete vi i bolje od ovoga.

Foto:Lika-online

G.N.P/Z.B

Comments are closed.

More in Komentar, Politika
HINA: Kustić je novi predsjednik ličkog HDZ-a, za njega je glasalo 32,8 posto upisanih članova

IZBORI za novog predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije završili su s odazivom 2842 člana, od kojih su tajnim glasanjem 2792 člana (oko...

Close