Najnovije

Šutić održao predizborno obećanje o izgradnji bazena!

28 rujna, 2018 | by G.N.P
Šutić održao predizborno obećanje o izgradnji bazena!
Komentar
0

Iako malo sa zakašnjenjem i pred zimu, obećanje predsjednika otočkog HDZ-a i predsjednika Gradskog vijeća Otočca Branislava Šutića da će u Otočcu izgraditi  bazen čini se da ipak postaje realnost. Naime, kako smo izvijestili prije dva dana o kidanju strujnoga kabela od strane djelatnika obrta MID koji je u Šutićevom vlasništvu, uništavanje otočke infrastrukture nastavlja se predviđenom dinamikom.

Danas je, nedaleko od mjesta na kojem je prekinut strujni kabel, došlo do oštećenja vodovodne cijevi od strane iste firme i istoga djelatnika. Posljedica toga je i poplavljeno igralište u ulici Bartola Kašića sa većom količinom vode  tako da su djeca iz okolnih zgrada odmah potrčala kući po luft madrace. Ovo je iznenadilo i djelatnike otočkog Komunalca koji su odmah izvjesili obavijest da će korištenje bazena biti besplatno do kraja tjedna, a onda će se naplaćivati po cijeni koja važi za zagrebački Bundek.

U razgovoru sa gradskom upravom saznali smo da se uskoro očekuje i organiziranje spasilačke službe po uzoru na američku seriju “Baywatch” te zapošljavanje 5 djelatnika na bazenu. Također, očekuje se i raspisivanje natječaja za koncesiju za upravljanje bazenom, ali nam nije poznato da li će se na njega javiti i obrt MID.

G.N.P/Z.B

Comments are closed.

More in Komentar
Šutićev stroj opet izazvao kaos u Otočcu

Nakon što je prije nekoliko dana radni stroj poduzeća MID, inače u vlasništvu predsjednika otočkog HDZ-a i predsjednika Gradskog vijeća...

Close