Najnovije

Šutićev stroj opet izazvao kaos u Otočcu

26 rujna, 2018 | by G.N.P
Šutićev stroj opet izazvao kaos u Otočcu
Komentar
0

Nakon što je prije nekoliko dana radni stroj poduzeća MID, inače u vlasništvu predsjednika otočkog HDZ-a i predsjednika Gradskog vijeća Otočca Branislava Šutića oštetio kablove HEP-a i Hrvatskog telekoma, danas se ponovila ista stvar u ulici Bartola Kašića kod broja 21.

Vršeći iskope u sklopu rekonstrukcije ulice Bartola Kašića, djelatnik Šutićeve firme, ne poštujući pravila struke, pokidao je strujni vod nakon čega je veći dio grada ostao bez električne energije. Mnoge firme i uredi zbog toga su morale stati sa radom zbog čega imaju i određene financijske gubitke, a za očekivati je i da će mu HEP i HT ispostaviti račun za počinjenu štetu.

Koliko ćemo još ovakvih prekida u opskrbi električnom energijom imati zbog nemara Šutića i njegovih zaposlenika nije nam poznato, ali je krajnje vrijeme da se Šutić ozbiljnije prihvati posla podizvođača kada već za to uzima novac poreznih obveznika.

G.N.P

Comments are closed.

More in Komentar
Senzacija u Otočcu: dožupanica Hodak otkrila političko kadroviranje

Pročitavši članak kod naše doktorice Vlatkice (http://indirektno.com/zamjenica-zupana-renata-hodak-ogradujem-se-od-smjena-koje-u-otoccu-provodi-zupan-milinovic/) odmah sam se prisjetio poslovice “Bilo bi smiješno da nije žalosno”.  Smiješno upravo...

Close