Najnovije

Župan Petry u upravna vijeća imenovao najsposobnije kadrove. Jedan od njih je i Branislav Šutić!

29 studenoga, 2021 | by G.N.P
Župan Petry u upravna vijeća imenovao najsposobnije kadrove. Jedan od njih je i Branislav Šutić!
Komentar
0

Od lokalnih izbora prošlo je već pola godine, županijska vlast je formirana a ono što je svojstveno svakoj do sada je imenovanje novih ljudi u upravna vijeća domova zdravlja i u školske odbore.

Tako je u Županijskom glasniku broj 29. od 14. 10. 2021. godine objavljeno da je župan Ernest Petry imenovao nove članove Upravnog vijeća Doma zdravlja Otočac. Iz toga Rješenja vidljivo je da je župan Petry odlučio prekinuti dugogodišnju praksu imenovanja podobnih stranačkih kadrova u upravna vijeća. Naime, za predsjednika Upravnog vijeća Doma zdravlja Otočac imenovao je osobu koja je kao stvorena za tu funkciju ali ne po stranačkoj podobnosti već po iznimnim menadžerskim sposobnostima. Možda već nagađate, ali mi ćemo vam otkriti, radi se o Branislavu Šutiću.

Ako itko u HDZ-u ali i šire zaslužuje biti na čelu UV DZ Otočac to je svakako Branislav Šutić. Na mjestu ravnatelja DZ Otočac Šutić je proveo oko 3 i pol godine da bi 31. 12. 2018. godine bez obrazloženja dao otkaz ostavivši Dom zdravlja pred blokadom zbog dugova. Blokada računa je prijetila zbog duga Phoenix farmaciji od preko 5 milijuna kuna. Iako je već ranije dogovorena obročna otplata toga duga, Šutić u posljednjih 866 dana svoje vladavine nije platio niti kune. To njegovo „uspješno“ vođenje DZ Otočac zamalo je rezultiralo blokadom računa Doma zdravlja Otočac (https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/licki-mocnik-sa-sto-zivota-dobio-otkaz-na-plitvicama-jer-nije-dolazio-na-posao-a-na-veleucilistu-zbog-vrijedanja-sada-se-u-obje-institucije-vratio-8313776).

Ovaj izbor Branislava Šutića od strane župana Petryja svakako je još jedan dokaz da župan zna izabrati najkvalitetnije kadrove na odgovorne funkcije. A nama preostaje samo da zapjevamo “Bože čuvaj Hrvatsku!”

Comments are closed.

More in Komentar
Danas je 30. godina od osnivanja 133. otočke brigade. Zašto su je pojedinci privatizirali?

Prije otprilike mjesec dana, točnije 22. 09. 2021. godine u mjestu Šumećica otkrivena je spomen-ploča kao podsjetnik na 30 godina...

Close