Najnovije

69 novooboljelih i to većina štićenika Doma za starije i nemoćne LSŽ

15 listopada, 2020 | by G.N.P
69 novooboljelih i to većina štićenika Doma za starije i nemoćne LSŽ
Obavijesti
0


S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 69 je novooboljelih osoba od COVID-19.

Sve oboljele osobe su s područja Gospića od čega je 61 korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije te 4 zaposlenika navedene ustanove. Ostale pozitivne osobe su kontakti ranije oboljelih osoba. U tijeku je epidemiološka obrada kontakata oboljelih osoba.

Sve novooboljele osobe iz Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije su bez simptoma bolesti.  Od 21 korisnika, koji su ranije potvrđeni, samo 4 imaju izraženu blagu kliničku sliku.

Ukupno je oboljelo 340 osoba od COVID-19 s područja Ličko-senjske županije od čega je 137 aktivnih slučaja, 199 osoba je  izliječeno te četiri osobe preminule. 

Trenutno aktivni slučajevi po gradovima/općinama:

1.      Gospić – 129

2.      Otočac – 4

3.      Perušić – 3

4.      Brinje – 1


Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 379 osoba. Policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera samoizolacije “COVID 19” kojom prilikom nije  utvrđeno kršenje/nepoštivanje izrečenih mjera.


STOŽER CIVILNE ZAŠTITE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Comments are closed.

More in Obavijesti
covid-19
Novih 7 COVID-19 slučajeva u Ličko-senjskoj županiji

S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 7 je novooboljelih osoba od COVID-19.  Oboljele osobe su s područja Gospića. U tijeku...

Close