Najnovije

Novi podaci Stožera: 10 novooboljelih, jedna osoba preminula

21 listopada, 2020 | by G.N.P
Novi podaci Stožera: 10 novooboljelih, jedna osoba preminula
Obavijesti
0

S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 10 je novooboljelih osoba od COVID-19 te je jedna osoba preminula.

8 oboljelih osoba je s područja Gospića te po jedna oboljela osoba s područja Otočca i Senja. U tijeku je epidemiološka obrada kontakata oboljelih osoba.

Jedna osoba starije životne dobi (81 godina) preminula je u OB Gospić.  Preminula osoba je korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije te su uz potvrđeni virus COVID-19 imala i niz kroničnih bolesti. 

Ukupno je oboljelo 389 osoba od COVID-19 s područja Ličko-senjske županije od čega je 146 aktivnih slučaja, 230 osobe su  izliječene te 13 osoba preminulo. 

Trenutno aktivni slučajevi po gradovima/općinama:

1.      Gospić – 135 (76 Dom za starije i nemoćne osobe LSŽ)

2.      Otočac – 6

3.      Perušić – 2

4.      Brinje – 1

5.      Plitvička jezera – 1

6.      Senj – 1


Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 485 osoba. Policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera samoizolacije “COVID 19” kojom prilikom nisu utvrđena kršenja/nepoštivanja izrečenih mjera.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Comments are closed.

More in Obavijesti
U četvrtak dio Otočca bez struje

OTOČAC – Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u četvrtak, 22. listopada bez struje biti će slijedeće ulice u Otočcu: Nikole...

Close