Najnovije

Obavijest komunalnog redarstva Grada Otočca za nadolazeće lokalne izbore

5 svibnja, 2021 | by G.N.P
Obavijest komunalnog redarstva Grada Otočca za nadolazeće lokalne izbore
Obavijesti
0

Pozivaju se političke stranke, nezavisne kandidate, nezavisne liste i svi ostale koji će sudjelovati na predstojećim lokalnim izborima da se pridržavaju Odluke o komunalnom redu („Službeni vjesnik Grada Otočca“ br. 5/2019).

Prema Odluci zabranjeno je postavljanje i lijepljenje plakata, oglasa na rasvjetne stupove, prometne znakove i slična mjesta.

Člankom 85. st. 1. toč. 8. zabranjeno je lijepiti i pričvršćivati plakat, oglase i reklame na stabla i objekte na zelenim površinama.

Svi plakati, oglasi i druge poruke, sukladno članku 31. st. 1. Odluke, mogu se postaviti na mjestima predviđenim za tu namjenu, na oglasnim ili reklamnim pločama i panoima.

Iznimno u vrijeme predizbornih aktivnosti Jedinstveni upravni odjel Grada Otočca može odobriti isticanje plakata i na drugim mjestima. Za isticanje plakata na drugim mjestima potrebno je ishoditi odobrenje Jedinstvenog upravnog odjela Grada Otočca, sukladno članku 31. st. 3. Odluke.

Prestankom izborne promidžbe političke stranke i pojedinci dužni su svoje plakate ukloniti u roku od 7 dana od prestanka, sukladno članku 31. st. 4. Odluke.

Komunalno redarstvo će sve plakate postavljene van dozvoljenih mjesta za koje nije dano odobrenje Jedinstvenog upravnog odjela ukloniti uz pokretanje prekršajnog postupka.

Komunalno redarstvo Grada Otočca

Comments are closed.

More in Obavijesti
Obavijest o odvozu otpada iz primarne selekcije „od vrata do vrata”

OTOČAC – Gacka d.o.o. obavještava korisnike usluga da će se odvoz primarne selekcije otpada „od vrata do vrata“ obaviti 06....

Close