Najnovije

Prijedlozi lokacija za provođenje akcije mjerenja brzine

3 studenoga, 2017 | by G.N.P
Prijedlozi lokacija za provođenje akcije mjerenja brzine
Obavijesti
0

S obzirom na pozitivne rezultate i veliki interes građana, a temeljem plana TISPOL-a, mreže prometnih policija, na području država Europske unije, pa tako i na području Policijske uprave ličko-senjske, policijski će službenici provoditi pojačan nadzor brzine u razdoblju od četvrtka 23. studenog od 6 sati do petka 24. studenog u 6 sati.

I ovaj put pozivaju se građani da do 18. studenog na e-mail adresu licko-senjska@policija.hr dostave lokacije na kojima bi željeli da policija mjeri brzinu.

Uključivanjem medija i građana želi se podići svijest javnosti o brzini, kao vodećem uzroku prometnih nesreća s najtežim posljedicama, te utjecati na vozače da se pridržavaju ograničenja brzine.

Cilj ove akcije nije samo represivno postupanje, odnosno kažnjavanje vozača, već aktivno uključivanje svih sudionika u prometu, javnosti i medija kako bi se stanje sigurnosti cestovnog prometa na području cijele države poboljšalo.

Apelira se na sve sudionike u prometu na povećan oprez i poštivanje odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kako bi se izbjegle neželjene posljedice i održalo povoljno stanje sigurnosti na našim prometnicama.

PULS / G.N.P

Comments are closed.

More in Obavijesti
Seminari o obračunima plaće i PDV-a

OTOČAC – Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom komorom poreznih savjetnika organizira jesenski ciklus seminara Posebnosti obračuna plaće u 2017....

Close