Najnovije

Veterani Vukova pokrenuli humanitarnu akciju “Zajedno u ratu, zajedno u miru za OB Gospić” za kupnju respiratora Gospićkoj bolnici

ožujak 28th, 2020 | by G.N.P
Veterani Vukova pokrenuli humanitarnu akciju “Zajedno u ratu, zajedno u miru za OB Gospić” za kupnju respiratora Gospićkoj bolnici
Obavijesti
0

Udruga ratnih veterana 9.Gardijske Brigade legendarnih ličkih Vukova odlučila je pokrenuti humanitarnu akciju kojom želimo pomoći OB Gospić u kupnji respiratora i zaštitne opreme potrebnih za borbu protiv virusa COVID-19.

Pokažimo da imamo veliko srce i ujedinimo se kao i u Domovinskom ratu i pomozimo OB Gospić.

Djelatnici tada ratne bolnice Gospić zajedno sa hrvatskim braniteljima dali su nemjerljiv doprinos kada je našoj Domovini bilo najteže, upravo u toj bolnici spašeni su mnogi životi hrvatskih branitelja i civila, mnogi naši pripadnici Vukova prošli su obradu u toj bolnici.

Djelatnici Gospićke bolnice tada su stali rame uz rame sa braniteljima i riskirajući svoje živote izvlačili i njegovali ranjene branitelje i civile.

Danas je došlo vrijeme da mi stanemo uz djelatnike OB Gospić i pomognemo im u borbi protiv nevidljivog i podmuklog neprijateljaCorona virusa, pomažući bolnici ujedno pomažemo prvenstveno sebi jer svi mi smo potencijalne žrtve te podmukle bolesti, naročito mi hrvatski branitelji čije zdravlje je narušeno još u Domovinskom ratu i naši stari roditelji, rođaci, susjedi i prijatelji.

Pozivamo sve građane naše ponosne Ličko-Senjske Županije, poduzetnike, udruge, jedinice lokalne samouprave,javna poduzeća i ustanove,obrtnike  a posebno pozivamo političke stranke, nezavisne liste, Liste mladih čiji je osnovni cilj služenje građanima da sukladno svojim mogućnostima uplate sredstva za ovu plemenitu akciju.

Trenutno smo u postupku ishodovanja potrebnih dozvola i otvaranja posebnog računate ćemo sredinom idućeg tjedna objaviti broj računa za uplate.

Humanitarna akcija će početi 01.04. i trajati će 15 danaa prikupljena sredstva će odmah biti donirana OB Gospić za kupnju potrebne opreme.

Hvala Vam unaprijed, pokažimo veliko Hrvatsko srce uz našu krilaticu:

ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU ZA OB GOSPIĆ

Comments are closed.

More in Obavijesti
Obavijest Stožera civilne zaštite Grada Otočca

Zaprimili smo novu obavijest Stožera civilne zaštite Grada Otočca koja se odnosi na OBAVEZU pridržavanja i provođenja svih epidemioloških mjera...

Close