Najnovije

Vozači oprez! U tijeku velika akcija nadzora brzine

12 kolovoza, 2019 | by G.N.P
Vozači oprez! U tijeku velika akcija nadzora brzine
Obavijesti
0

U vremenu od 12. do 18. kolovoza će se održati ciljana akcija usmjerena na nadzor brzine,  sukladno Planu aktivnosti organizacije Europske mreže prometne policije – TISPOL na području država Europske unije, a shodno tome i na našem području.

U ovom vremenu će se kontinuirano na maksimalno mogućem broju lokacija, temeljem vlastite prosudbe, statističkih pokazatelja za naše područje i dostavljenih lokacija po prijedlozima građana, provoditi pojačani nadzor brzine, a sve u cilju podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa.

Na nužnost ovakve akcije u prometu upućuje činjenica da je brzina najčešći uzrok  prometnih nesreća, često onih s najtežim posljedicama.

Pozivaju se vozači da brzinu kretanja svojih vozila prilagode osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, gustoći prometa, poštujući propisana ograničenja brzine i tako doprinesu svojoj sigurnosti, kao i sigurnosti ostalih sudionika u prometu,  jer samo odgovorno ponašanje spašava živote u prometu, poručuju iz MUP-a.

MUP / HAK revija

Comments are closed.

More in Obavijesti
Dio Otočca danas bez struje

OTOČAC- Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži danas će bez struje biti slijedeće ulice u Otočcu: Mjesto: Dio naselja Otočac ( Ul....

Close