Najnovije

Ana Manjerović, diplomirani kroatolog i sociolog, kandidat stranke LiPO za zamjenicu Župana

19 travnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Ana Manjerović, diplomirani kroatolog i sociolog, kandidat stranke LiPO za zamjenicu Župana
Politika
0

Stranka LiPO oglasila se priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

Danas je predsjedništvo stranke LiPO jednoglasno donijelo odluku da kandidatkinja za zamjenicu Župana bude Ana Manjerović iz Otočca. Na taj način zapravo i Otočac i Brinje dobivaju kandidata za dožupanicu.

Ana Manjerović , po struci je diplomirani kroatolog i sociolog.

Školovala se u Zagrebu. Po završetku fakulteta vraća se u Brinje i zapošljava u Općini Brinje gdje je petnaest godina radila na poslovima društvenih djelatnosti i medijske promocije.

Posljednjih godinu dana obnaša dužnost predstojnice Doma za stare i nemoćne osobe Ličko-senjske županije, Podružnica Otočac.

Ova rođena Brinjka, udana je i majka jedne djevojčice, te s obitelji živi u Otočcu.

Od malih nogu, pa do danas aktivna je u lokalnoj zajednici. Uključena je u rad Gradskog društva Crvenog križa Otočac gdje je potpredsjednica društva. Aktivna je i u svojoj župi Brlog, kao član Pastoralnog vijeća.

Dolazi iz obitelji dobrovoljnih vatrogasaca i posebno je ponosna na angažman u DVD-u Brinje gdje je tajnik društva. Bila je vijećnica Županijske skupštine i potpredsjednica u dva mandata te vrlo dobro poznaje funkcioniranje sustava lokalne i regionalne samouprave. Ana Manjerović je i potpredsjednica stranke LiPO.

S poštovanjem,

Glavni tajnik stranke LiPO

Alen Zorić

Comments are closed.

More in Politika
Stranka LiPO- Karlobag i Nezavisna lista Općine Karlobag do pobjede

Kao što smo i najavili u prethodnoj objavi želimo vas obavjestiti o našim sljedećim potezima. Uvijek smo bili transparentni i...

Close