Najnovije

Goran Bukovac predao kandidaturu za gradonačelnika

27 travnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Goran Bukovac predao kandidaturu za gradonačelnika
Politika
0

Zaprimili smo priopćenje nositelja nezavisne liste grupe birača te kandidata za gradonačelnika Grada Otočca Gorana Bukovca, a čiji sadržaj prenosimo u cijelosti:

U Srijedu, 27. travnja u 19:00 sati Gradskom izbornom povjerenstvu Grada Otočca predali potpise za kandidaturu kandidacijske liste grupe birača nositelja Gorana Bukovca te potpise za kandidaturu nezavisnog kandidata za gradonačelnika Grada Otočca Gorana Bukovca. Gradsko izborno povjerenstvo nas je obavijestilo da smo potpise za predstojeće lokalne izbore predali prvi te time objavili službenu kandidaturu.

Veseli me iskrena podrška birača i iznimno sam ponosan na stručnost i odlučnost ljudi na nezavisnoj listi. Zahvaljujem svima koji ste dali svoj potpis i svim simpatizerima koji su bili angažirani na prikupljanju potpisa kako za listu za gradsko vijeće i gradonačelnika tako i za kandidata za župana Ličko-senjske županije Danijela Tušaka i njegovog zamjenika Tina Ostovića. Budite svoji jer trebamo promjene!”, poručio je Goran Bukovac, nositelj nezavisne liste grupe birača i kandidat za gradonačelnika Grada Otočca.

G.B

Comments are closed.

More in Politika
LIPO
Stranci LiPO jučer pristupio 101 novi član

Da je stranka LiPO postala brend, govori podatak da je jučer stranci pristupio 101 novi član. To zapravo govori da...

Close