Najnovije

Goran Bukovac, nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Otočca: Trebamo promjene!

21 travnja, 2021 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Goran Bukovac, nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Otočca: Trebamo promjene!
Politika
0

OTOČAC – Večeras je maloj dvorani u Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac održano predstavljanje kandidata za gradonačelnika Grada Otočca Gorana Bukovca, dipl. pol. kao nositelja kandidacijske liste grupe birača za Gradsko vijeće Grada Otočca. Goran Bukovac obratio se je prisutnima te najavio kandidaturu za gradonačelnika Grada Otočca u predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u nedjelju, 16. svibnja 2021. godine. Goran Bukovac diplomirani je politolog, rođen 1980. godine, a nakon završene osnovne i srednje škole u Otočcu diplomirao  je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i to na smjeru politička kultura i obrazovanje te međunarodni politički odnosi. Oženjen, otac dvoje djece, zaposlen u Srednjoj školi Otočac na mjestu voditelja i odgajatelja u Đačkom domu te iznimno aktivan u nizu udruga građanskog društva i neformalnih družina.

U kratkom obraćanju prisutnima Goran Bukovac predstavio je program s posebnim osvrtom na angažman mladih ljudi nezavisne liste čiji je nositelj, a koji će aktivno biti uključeni u procese kreiranja javnih politika. Dan je naglasak na problematiku i poticaj razvoja poduzetništva, privatnim inicijativama u gospodarstvu, turizmu, sportu i kulturi, transparentnost u  trošenju javnog novca, ulogu gradske uprave kao servisa građanima te se kratko osvrnuo i na potrebu digitalizacije javnih servisa, a koji bi bili na usluzi građanima.

Prisutnima se je obratio i Tino Ostović, mag. eur. pos. stud.  ispred kandidacijske liste grupe birača za Gradsko vijeće Grada Otočca te kao kandidat za zamjenika župana Ličko-senjske županije. Ostović je istaknuo punu podršku Goranu Bukovcu u kandidaturi, istakao nužnost uspostavljanja dijaloga u različitim stavovima, a sve za dobrobit građana Otočca te pozvao birače da izađu na izbore 16. svibnja.  

Tajana Brajković, univ. spec. oec. također je izrazila punu podršku kandidatu za gradonačelnika Grada Otočca Goranu Bukovcu kao i kandidacijskoj listi za Gradsko vijeće Grada Otočca. Ispred kandidacijske liste grupe birača s ekspertizom u pisanju i provedbi projekata sufinanciranih europskim sredstvima smatra da su prethodnici dobro započeli, ali vjeruje da može bolje. „Ono što ovu kandidacijsku listu grupe birača razlikuje od ostalih kandidacijskih lista je u tome da mi  ne govorimo što treba napraviti, već kako“, istaknula je.

G.B

Comments are closed.

More in Politika
Ana Manjerović
Ana Manjerović, diplomirani kroatolog i sociolog, kandidat stranke LiPO za zamjenicu Župana

Stranka LiPO oglasila se priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti. Danas je predsjedništvo stranke LiPO jednoglasno donijelo odluku da kandidatkinja za...

Close