Najnovije

Obavijest gradonačelnika Stjepana Kostelca gradskim vijećnicima

16 rujna, 2020 | by G.N.P
Obavijest gradonačelnika Stjepana Kostelca gradskim vijećnicima
Politika
0

Gradonačelnik Grada Otočca Stjepan Kostelac poslao je obavijest vijećnicima Gradskog vijeća Grada Otočca a vezano za sjednicu GV-a koju je sazvao predsjednik GV-a Branislav Šutić za 18. rujna.

ČLANOVIMA GRADSKOG VIJEĆA GRADA OTOČCA

Poštovani,

predsjednik Gradskog vijeća Grada Otočca sazvao je  14. sjednicu Gradskog vijeća Grada Otočca za 18. rujna 2020. godine u 11,00 sati u kino dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac.

U cilju očuvanja zdravlja članova Gradskog vijeća Grada Otočca i službenika i namještenika zaposlenih u gradskoj upravi Grada Otočca, a koji potpadaju pod rizičnu skupinu, zbog epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom, temeljem zahtjeva većeg broja članova Gradskog vijeća Grada Otočca, izvršna vlast zajedno sa službama, organizirala je on-line sjednicu Gradskog vijeća i bit će dostupna za pitanja vijećnika on-line i putem telefona u sjedištu gradske uprave u vremenu od 11,00 do 12,00 sati.

Pitanja vezano za aktualni sat pošaljite na mail grad-otocac@gs.t-com.hr ili marija.markovic@otocac.hr., kako bi gradonačelnik u poslovničkom roku mogao u pisanom obliku odgovoriti na njih. Pitanja u svezi predloženih točaka dnevnog reda također možete postaviti na iste mail adrese ili na telefone:053/771-176 ili 053/771-158.

Službe će evidentirati prisustvo na sjednici temeljem potvrde prisustva koja će biti potvrđena e-mailom na mail adresu marija.markovic@otocac.hr ili na telefon broj 053/773-076.

Glasovati možete u vremenu od 12,00 do 13,00 sati. Jednako tako, putem e-maila će se utvrditi rezultati glasovanja o svakoj točci dnevnog reda.

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Stjepan Kostelac, dr. vet. med.

Comments are closed.

More in Politika
Rezultati parlamentarnih izbora u IX. izbornoj jednici

Na jučerašnjim parlamentarnim izborima na kojima je HDZ osvojio 66 mandata u IX. izbornoj jedinici zabilježeni su slijedeći razultati: Izlaznost: 44,87% —...

Close