Najnovije

Reagiranje vijećnika Milana Tomaića

10 kolovoza, 2017 | by G.N.P
Reagiranje vijećnika Milana Tomaića
Politika
0

Na e-mail adresu portala Gacka053 zaprimili smo reagiranje gradskog vijećnika g. Milana Tomaića na članak objavljen na portalu Indirektno 03. 08. 2017. godine pod naslovom:”Uhvaćeni u laži i kaznenom djelu.”. Reagiranje objavljujemo u cijelosti.

 

TKO ĆE BITI ZAISTA KAZNENO GONJEN  !

Primoran sam reagirati na tekst objavljen na portalu „ indirektno“ , objavljen    dana 03.08.2017. godine, na tekst „ Uhvaćen u laži i kaznenom djelu“.

Optužuje me se da sam prenosio napisan tekst građana, mještana srpske nacionalne manjine po gradu i uznemiravao javnost što je obična laž i izmišljotina, pa sam potražio originalni tekst i molim da ga u cijelosti objavite, a ne da se prenosi neistina, jer u ime srpskog nacionalnog vijeća (SNV-a) to nije niti pisano niti dano u javnost, već je otvoreno pismo Hrvatskom radiju Otočac uputila grupa građana srpske nacionalnosti nezadovoljna zastupanjem interesa srpske nacionalne manjine u Gradskom vijeću po Danici Janjatović vijećnici (koja je na listi HDZ-a kao takva i ušla u GV), a što je Glas Gacke krivo objavio pod znakom (SNV).

  1. Oko kupovine vijećnika mogu samo kazati, da ako je itko kupovao ili sa pritiscima imao većinu, ili čak koaliciju, to je HDZ koji danas na svim razinama koalira da SDSS-om. Da se lokalni izbori provode kako treba onda HDZ u Otočcu ne bi imao informacije tko je glasao za njih i to brojkom, imenom i prezimenom. Čak su nakon lokalnih izbora, zamislite, našli 80 građana HDZ-a koji nisu glasali za njihove kandidate ( to može samo CIA i HDZ ).

Prijevara je najveća u Otočcu napravljena prema stranci umirovljenika (HSU) koje glasove je HDZ koristio kao svoje , a njihovog predstavnika nema u Gradskom vijeću.

Zamislite HDZ-ove postupke kada su čak pokušali preko svojih podobnika dobiti i SDP, ne bi li preuzeli i tu potpunu kontrolu u pokušaju postavljanja svog čovjeka na čelo SDP-a.

Za vrijeme vladavine HDZ-a i  gradonačelnika Marija Barkovića u uredu Gradonačelnika grada Otočca bilo je zaposleno :

  1. Gradonačelnik,
  2. Predstojnik ureda gradonačelnika,
  3. 2 zamjenika gradonačelnika,
  4. 2 savjetnika gradonačelnika

i to nije nikoga smetalo, a sada kada u Gradu ima samo 3 osobe , to je za kaznenu odgovornost.

  1. Neću i ne mogu više dozvoliti da o meni svaka budala kada se god sjeti piše što hoće i kada hoće. S toga ovdje javno molim i apeliram na organe gonjenja , odnosno institucije pravne države da odrade svoj dio posla glede prozivke da je Mile Tomaić sudjelovao u pljački za vrijeme pretvorbe i privatizacije, te pljačke u robnoj kući itd, kako navodi portal INDIREKTNO pod incijalima (AS), a ja ću se osobno potruditi da se što prije nađemo pred pravosudnim organima , nadajući se da HDZ Otočca nema kontrolu i nad tom institucijom vlasti.

Poštovane građanke i  građani grada Otočca, Vama se ispričavam zbog ovako grubog  izražavanja, ali ovakve grube laži ,vrijeđanja,omalovažavanja od strane urednice i vlasnika portala Indirektno i njenih suradnika , kada se ponove nekoliko puta, a ne reagira se onda postaju istina. To je sada već prešlo svaku mjeru jer to nije prvi put, čak mi je njezin šef jednom obećao da se više neće oglašavati ,a izgleda i to je uzalud.

 

Dostavljeno : uredništvu Glas Gacke, Gacka 053, Indirektno, Slobodna lika i Lika online.

 

 Milan Tomaić

Comments are closed.

More in Politika
Otvoreno pismo neuvjerljivom Šutiću

Otvoreno pismo u cijelosti prenosimo sa službene facebook stranice Hrvatskog radija Otočac kojeg potpisuje direktorica Hrvatskog radija Otočac Ruža Orešković....

Close