Najnovije

Situacija oko opstanka HRO-a i dalje napeta

15 ožujka, 2018 | by G.N.P
Situacija oko opstanka HRO-a i dalje napeta
Politika
0

OTOČAC – Na redovitoj sjednici održanoj danas prijepodne Skupština Hrvatskog radija Otočac  donijela je lijedeću odluku: HRO nastavlja emitirati program zahvaljujući institucijama kojima je na srcu dobrobit hrvatskih građana, a rad se nastavlja do daljnjega uz napore daljnjeg osiguranja trajnih financijskih izvora. Na inicijativu slušatelja Skupština Hrvatskog radija Otočac prihvatila je otvaranje donatorskog računa za potrebe daljnjeg rada i opstanka HRO-a.

Nakon razmatranja i  usvajanja programskog i financijskog izvješća za prošlu godinu, predsjednik Skupštine Nenad Janković konstatirao je da su sve ugovorne obveze izvršene te da je HRO pozitivno poslovao  te je istaknuo da vlasništvo smatra futurističkim jer su zastupljeni javni, gospodarski i građanski sektor čime se ne dozvoljava bilo kakva manipulacija programskim sadržajem HRO-a.

Član Skupštine Hrvatskog radija Otočac Matija Tonković podsjetio je i to kako Europska komisija nadzire slobodu medija u Hrvatskoj te je istaknuo da će zalagati da HRO radi i dalje na dobrobit svih slušatelja HRO-a te građana grada Otočca, a pojedinci koji misle da mogu imati svoj privatni radio neka ga onda i naprave.

Članovi skupštine HRO-a, zajedno sa zaposlenicima, tako su potvrdili ustrajnost u traženju rješenja daljnjeg rada i opstanka HRO-a.

HRO / G.N.P

foto: Hrvatski radio Otočac

Comments are closed.

More in Politika
ZBOG ŠUTIĆEVIH AMANDMANA TRIBINE OSTAJU PRAZNE?

OTOČAC – I skoro 3 mjeseca nakon sramotnih amandmana na gradski proračun koje je usvojila HDZ-ova vijećnička većina osjećaju se...

Close