Najnovije

Šutić okrenuo leđa Milinoviću?

18 kolovoza, 2018 | by G.N.P
Šutić okrenuo leđa Milinoviću?
Komentar
0

Priopćenje predsjednika GO HDZ-a Senja Sanjina Rukavine objavljeno na portalu doktorice Vlatkice (http://indirektno.com/sanjin-rukavina-milinovic-ce-u-senju-dozivjeti-debakl-go-hdz-senja-i-sanjin-rukavina-milinovica-ce-poslati-u-politicku-mirovinu-zbog-interesa-lickog-hdz-a/) pokazatelj je da su se uznemirili krokodili u ličkoj političkoj baruštini. A i sama objava toga priopćenja na Indirektno.com, gdje se do sada nikada nisu mogli pročitati negativni članci o čovjeku koji može povesti na Velebit 10 tisuća bosonogih Ličana, znak je da se i Šutić lagano okreće protiv Darka Milinovića.

Indikativno je i to da su se prije 2 dana u Otočcu sastali predsjednici otočkog HDZ-a Branislav Šutić, senjskog HDZ-a Sanjin Rukavina, Plitvičkog HDZ-a Tomislav Užarević i HDZ-ov županijski povjerenik Darko Nekić. Naravno, tu je bila i Vlatkica, ali nju ne spominjemo jer je ona već postala dio inventara otočkog HDZ-a. Očito je da se Šutić, prvenstveno zbog osobnog održavanja na površini političke scene Like, okrenuo protiv Darka Milinovića kojega su već smjestili u kategoriju političke arheologije.

Mnogi su mislili da će NASA prije pronaći tragove života na Marsu nego što će puknuti ljubav između Šutića i Milinovića. Ništa čudno jer smo se do sada mnogo puta uvjerili da od Branislava Šutića možemo doživjeti i nemoguće.

G.N.P / Z.B

Comments are closed.

More in Komentar, Politika
Uništiti Otočac, nemoguća misija Branislava Šutića

Kažu da je jutro uvijek pametnije od večeri, a ja sam pričekao čak dva jutra da vidim hoće li se...

Close