Najnovije

Župan Milinović potpisao ugovore sa lovozakupcima

17 prosinca, 2018 | by G.N.P / Z. Bogdanić
Župan Milinović potpisao ugovore sa lovozakupcima
Gospodarstvo
0

Na današnjem sastanku  sa lovozakupcima potpisani su Ugovori u vrijednosti od 570.000 kn čime se sa razine Županije podupire razvoj lovstva u Ličko-senjskoj županiji. Tijekom ove godine Županija je podmirila dug od 740.000 kn što znači da je ukupno za lovstvo u ovoj godini isplaćeno 1.310.000 kn.

Lovačka društva i predsjednici lovačkih društava izrazili su zadovoljstvo budući je Županija u mnogome pomogla razvoju lovstva kroz isplate dugova i isplate po određenim programima,

U ime svih lovaca obratio se Mile Ugarković ,tajnik Lovačkog saveza Ličko-senjske županije koji je izrazio potporu svih nazočnih: „Napominjemo da župan Milinović ima našu potporu za ovakav rad i odnos prema lovstvu te smo uvjereni da će biti donijet proračun kako bi nesmetano i dalje razvijali lovstvo na području naše županije i tim obogatili turističke sadržaje Ličko-senjske županije.

Na kraju su lovozakupci  istaknuli da župan Milinović uživa njihovu punu potporu u dosadašnjem kao i budućem radu što je izazvalo aplauz što je zapravo pokazalo potporu lovaca prema županu Darku Milinoviću.

Kabinet župana

Foto: Lika-online

Comments are closed.

More in Gospodarstvo, Politika
HDZ-ov uspjeh na izborima za mjesne odbore Otočca prešao granice Hrvatske

Da mediji danas nisu ograničeni samo na teritorijalne granice pokazuje i uspjeh portala Indirektno čije je svakodnevno pisanje o nezapamćenom...

Close