Isprika gradskom vijećniku Milanu Sigurnjaku jer mu je zbog članka na portalu Gacka053 narušeno zdravlje

23 svibnja, 2020 | by G.N.P
Priopćenja

Na ovome portalu 05. svibnja ove godine objavljen je članak pod naslovom “Gradski vijećnik poput divljaka vozi pločnikom!”. Iako se u članku navodi da su građani koji su se u tom trenutku našli na mjestu događaja potvrdili da se radi o gradskom vijećniku, nigdje nije navedeno ime toga vijećnika (ili vijećnice) kako i stoji u članku.

Nekoliko dana nakon toga dobili smo dopis od odvjetnika Frane Bobinca koji zastupa Milana Sigurnjaka, inače vijećnika u vladajućoj HDZ-ovoj koaliciji u Gradskom vijeću Grada Otočca. U dopisu odvjetnika Frane Bobinca navodi se da je njegova stranka Milan Sigurnjak vijećnik GV-a Grada Otočca, da vozi karavan tamno-zelene boje te da se iz članka može iščitati da se to odnosi na njegovu stranku Milana Sigurnjaka.

Još uvijek nam nije jasno kako i zašto se gradski vijećnik Milan Sigurnjak prepoznao u tome članku kada uopće nismo spomenuli njegovo ime. Nije nam bila namjera pisanjem ovoga članka narušiti bilo čiju čast i ugled, a pogotovo zdravlje. Svejedno, mi se gospodinu gradskom vijećniku Milanu Sigurnjaku ispričavamo zbog toga što mu je taj članak narušio čast i ugled a posebno nas žalosti što mu je, kao kroničnom bolesniku, narušeno i zdravlje. Uz želje za što bržim ozdravljenjem još jedna velika isprika.

G.N.P/Z.B.

More in Priopćenja
Priopćenje Stožera civilne zaštite LSŽ – 16.05.2020.

Već 28. dan za redom nema novooboljelih osoba, nastavlja se povoljna epidemiološka situacija. U posljednja 24 h provedeno je dodatno...