Najnovije

Priopćenje gradonačelnika Kostelca povodom obilježavanja Dana Grada Otočca

19 siječnja, 2021 | by G.N.P
Priopćenje gradonačelnika Kostelca povodom obilježavanja Dana Grada Otočca
Priopćenja
0

Iz Ureda gradonačenika Otočca zaprimili smo priopćenje povodom obilježavanja Dana zaštitnika Grada Otočca, sv. Fabijana i Sebastijana, a čiji sadržaj prenosimo u cijelosti.

Dragi sugrađani,

ovim putem obavještavamo Vas da nažalost ove godine Grad Otočac neće organizirati prigodnu svečanost povodom proslave Dana zaštitnika Grada Otočca, sv. Fabijana i Sebastijana. 

Razlog ove odluke leži u činjenici da su još uvijek na snazi epidemiološke mjere kojima se trudimo suzbiti širenje COVID-19 i moramo ih provoditi i poštivati. Čekali smo do krajnjeg roka da donesemo konačnu odluku o obilježavanju dana Grada i ona je donesena nakon daljnjeg produžetka trenutnih epidemioloških mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.  Koristim ovu situaciju i još jednom Vas pozivam da svi zajedno ostanemo strpljivi i odgovorni jedni prema drugima.

Također, ovom prilikom, kao Gradonačelnik Grada Otočca koristim i priliku da svim građanima Grada Otočca i Gacke doline, čestitam sretan Dan Grada Otočca i blagdan zaštitnika Grada Otočca, svetog Fabijana i Sebastijana. Do sljedeće godine, ostanite zdravi, veseli i odgovorni.

Gradonačelnik Grada Otočca

Stjepan Kostelac, dr.vet.med.

Comments are closed.

More in Priopćenja
Pet novooboljelih osoba, 4 izliječene

S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 5 je novooboljelihosoba od COVID-19, 4 osobe su izliječene te je jedna...

Close