Najnovije

Priopćenje izbornog stožera SDP-a Ličko senjske županije

6 siječnja, 2020 | by G.N.P
Priopćenje izbornog stožera SDP-a Ličko senjske županije
Priopćenja
0

Poštovani građani Ličko-senjske županije,

poštovani članovi i simpatizeri SDP-a , dragi prijatelji

Iza nas su izbori za predsjednika Republike Hrvatske u kojima je kao što Vam je poznato predsjednički kandidat SDP-a i partnerskih stranaka uvjerljivo pobijedio i tako postao peti predsjednik Republike Hrvatske od njezine neovisnosti.

Naši građani izlaskom na izbore poslali su poruku u kojem pravcu želi da se Republika Hrvatska u budućnosti razvija kao neovisna, suverena država, članica Europske unije.

Upravo ta snažna poruka usmjerava pravac u kojem Republika Hrvatska će ići u narednih pet godina, a to je otvorena, moderna, i progresivna država koja će se odlučno suprotstaviti korupciji, lažima, nepotizmu i klijentizmu koji izjedaju naše današnje društvo.

Zato zahvaljujemo svim građanima koji su se odazvali našem pozivu i izašli na izbore u značajnom broju i podrškom predsjedničkom kandidatu Zoranu Milanoviću omogućili pobjedu i prepoznali snagu, volju, autoritet i karakter čovjeka koji će u sljedećih pet godina braniti interese Republike Hrvatske i zagovarati prava čovjeka kao na unutarnjem tako i na vanjskom političkom planu.

Uvjereni smo da će Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović svojim djelima opravdati ukazano povjerenje građana Republike Hrvatske, a samim tim i županije Ličko-senjske.

Imamo predsjednika kakvog Hrvatska zaslužuje.

Koordinator Izbornog stožera LSŽ Zorana Milanovića

Tomislav Zrinski

Comments are closed.

More in Priopćenja
Priopćenje izbornog stožera Zorana Milanovića za LSŽ

Na adresu portala zaprimili smo prioćenje izbornog stožera Ličko-senjske županije predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića koje objavljujemo u cijelosti. Poštovani građani...

Close