Najnovije

Priopćenje Stožera civilne zaštite LSŽ – 22.04.2020.

22 travnja, 2020 | by G.N.P
Priopćenje Stožera civilne zaštite LSŽ – 22.04.2020.
Priopćenja
0

Vezano za novonastalu situaciju koronavirusa, četvrti dan za redom nema novooboljelih osoba. U posljednjih 24 h uzeta su 53 uzorka od kojih su 43 negativna te se čekaju rezultati 10 testiranja.

Ukupno su oboljele 22 osobe od COVID-19 od čega je 1 osoba izliječena. Testiranje na koronavirus uzimanjem uzoraka provedeno je nad ukupno 273 osobe. Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije su 163 osobe.

U protekla 24 sata policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere  poštivanja izrečenih mjera opreza samoizolacije „COVID 19“ nad 102 osobe na području Ličko-senjske županije kojom prilikom nisu utvrđena kršenja/nepoštivanja izrečenih mjera samoizolacije.

Nisu evidentirane dojave o kršenju Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanju sportskih i kulturnih događanja i Odluke o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima.

U protekla 24 sata utvrđeno je jedno kršenje Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (osobe bez propusnice).

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

Comments are closed.

More in Priopćenja
Danas u 15 sati ukida se mjera zabrane napuštanja prebivališta i stalnog boravka na području LSŽ

Odlukom Stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije donesena je Odluka o ukidanju mjera zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka te...

Close