Najnovije

Župan Milinović održao sastanak sa ravnateljima osnovnih i srednjih škola

11 siječnja, 2019 | by G.N.P
Župan Milinović održao sastanak sa ravnateljima osnovnih i srednjih škola
Priopćenja
0

Danas je župan Milinović održao radni sastanak sa ravnateljima i predsjednicima Školskih odbora  Osnovnih  i Srednjih škola  pred nastavak školske godine koja počinje u ponedjeljak. Upoznao ih je sa trenutnom situacijom te sa daljnjim razvojem situacije temeljem ne donošenja Proračuna Ličko- senjske županije  za 2019.godinu. Predstavio im  je i proračun za 2019.godinu, odnosno onaj dio proračuna koji je vezan za projekte osnovnih i srednjih škola. Milinović je  predložio da se  novim Statutom škola  daju veće ovlasti ravnateljima i Školskim odborima  te naglasio da je njegov stav da bez određenih ovlasti koje do sada nisu imali, ravnatelji ne mogu pokazati svoje kompetencije i sposobnosti.

Župan je izrazio  uvjerenje  bez obzira na poteškoće zbog ne donošenja proračuna da će ipak zajedno sa njima napraviti sve kako bi u drugoj polovici godine realizirali neke projekte, ali je izrazio i bojazan da se neki projekti neće ostvariti.

Jednako tako je upozorio ravnatelje da ima 2,5 mil kuna nepotrošenih sredstava te ih zamolio da u narednom periodu iskoriste taj financijski potencijal te da će to biti jedan od elemenata u ocjenjivanju rada ravnatelja u narednom periodu.

Comments are closed.

More in Priopćenja
Priopćenje iz Ureda župana Milinovića

Danas je župan Darko Milinović održao radni sastanak sa dijelom gospodarstvenika na kojem je prezentirao proračun Ličko-senjske županije koji nije...

Close