Najnovije

Reagiranje gradonačelnika Kostelca na demantij predsjednika VMO Prozor Ivice Stanišića

10 studenoga, 2019 | by G.N.P
Reagiranje gradonačelnika Kostelca na demantij predsjednika VMO Prozor Ivice Stanišića
Reagiranje
0

Na adresu portala Gacka053 zaprimili smo reagiranje gradonačelnika Otočca Stjepana Kostelca na demantij koji je 09. 11. 2019. godine poslao predsjednik VMO Prozor Ivica Stanišić, a vezano za napad Branislava Šutića na gradonačelnika Kostelca na sastanku sa građanima u Prozoru 08. 11. 2019.godine.

“Gospodine Stanišiću, sve ste dobro napisali osim jednoga, da nije bilo vrijeđanja mene od strane predsjednika Gradskog vijeća. Vjerovatno su 30-ak prisutnih bili slijepi i gluhi. Istina je da od formiranja mjesnog odbora niste održali niti jednu sjednicu. Prije nekoliko dana, kada ste bili u gradskoj kući, upozorio sam Vas pred Pročelnikom Uzelcem na nedolično ponašanje Branislava Šutića i na zboru građana u Sincu i da ne bi željeli da se to opet ponovi, kada ste nam obećali da Vi vodite skup i nećete nikome dozvoliti nikakve provokacije.

Ako se sjećate 2008. godine i scenarija za rušenje mene kao HDZ-ovog gradonačelnika u kojem ste i Vi sudjelovali samo sa drugim akterima i kada ste me uspjeli srušiti i izbaciti iz HDZ-a. To opet pokušavate izvesti. Dobro Vam je poznato da 90 posto onoga što je napravljeno zadnjih 20 godina u Gradu Otočcu i po selima kao i u Prozoru napravljeno je pod mojim vodstvom. Morate znati i da sam ja stanovnik Prozora i da bi mnogi bili sretni da imaju gradonačelnika iz svojega mjesta.

Bez obzira na ponašanja u Mjesnom odboru Prozor, nastojat ću napraviti što više za moj Prozor i moje Prozorane.”

Comments are closed.

More in Reagiranje
Reagiranje gradonačelnika Stjepana Kostelca na pismo “anonimnog” čitatelja

Pismo čitatelja: “Zašto Kostelcu smeta što HDZ i Šutić žele pokrenuti projekt aerodroma na Špilniku?” Pismo koje ste zaprimili, odnosno...

Close