Najnovije

Reagiranje povjerenika GO HDZ-a Grada Gospića

26 rujna, 2020 | by G.N.P
Reagiranje povjerenika GO HDZ-a Grada Gospića
Reagiranje
0

Na adresu portala primili smo reagiranje povjerenika GO HDZ-a Grada Gospića koje objavljujemo u cijelosti.

PREDMET: Reagiranje na komentar dana objavljenog 25.rujna 2020.g. na internetskom portalu „Gacka 053“

Poštovani uredniče,

Prije svega želimo istaknuti da se Povjerenstvo GO HDZ-a Grada Gospića isključivo bavi pitanjima od interesa za članove HDZ-a i građane Grada Gospića i ne komentira događaje i situacije u drugim gradovima i općinama naše županije.

Međutim, moramo reagirati na potpuno neistinitu i neargumentiranu tvrdnju u jednom Vašem članku objavljenom 25.9.2020.g. u kojem navodite da je HDZ u Gradu Gospiću „nestao“.

Ako se samo malo potrudite i provjerite rezultate izbora u posljednje dvije godine (Izvanredni izbori za Skupštinu LSŽ, Predsjednički izbori, Parlamentarni izbori), vidjeti će te da je na svima HDZ u Gradu Gospiću bio uvjerljivi pobjednik. Stoga je nevjerojatna tvrdnja da nešto što „ne postoji“ uredno pobjeđuje na svim izborima.

Činjenica je da se je na lokalnim internetskim portalima o aktivnostima GO HDZ-a Grada Gospića u posljednje vrijeme nije puno pisalo, ali to nikako ne znači da nismo aktivni ili da „ne postojimo“. Razlog tome je činjenica da ne želimo sudjelovati u svakodnevnim negativnostima koje se čitateljima „serviraju“ od strane pojedinih novinara i političkih opcija kojima je to jedini i isključivi način djelovanja. Ukoliko to od nas očekujete, onda i dalje za Vas ne trebamo postojati. Bitno je da postojimo za one koji žele pozitivan i progresivan pristup svim temama bitnim za kvalitetniji život naših sugrađana, za one koji žele nešto novo, drugačije i bolje. Ukoliko ste i Vi zainteresirani za takav vid suradnje slobodno se javite.

Promišljenim postupcima vodstva Hrvatske demokratske zajednice na čelu sa Predsjednikom Andrejom Plenkovićem, HDZ Grada Gospića je „okrenuo novu stranicu“ i ponovno kroči stazama pobjednika što ćemo potvrditi i na predstojećim lokalnim izborima.

S poštovanjem,

Povjerenstvo GO HDZ-a Grada Gospića

Povjerenik Mario Stilinović, dipl.ing.šum. 

Comments are closed.

More in Reagiranje
Reagiranje MUP-a RH na objavu Amnesty International-a

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske odbija navode kojima se, po već ustaljenoj praksi i bez dokaza, za ozljeđivanja migranata optužuje...

Close