Najnovije

Članovi Sportskog kluba Otočac ostvarili izvrsne rezultate na 9. Adria Advent Maratonu

1 prosinca, 2019 | by G.N.P
Članovi Sportskog kluba Otočac ostvarili izvrsne rezultate na 9. Adria Advent Maratonu
Sport
0

CRIKVENICA – Na 9. Adria Advent Maratonu koji se održao danas, 1.12.2019. u Crikvenici, a na kojem je među brojnim prijavljenim natjecateljima nastupilo čak 10 članova iz Sportskog kluba Otočac. Deveti Adria Advent Maraton jedini je profesionalni međunarodni trkači maraton i polumaraton u Europi koji se trči neposredno uz morsku obalu. 

Izvrstan rezultat ostvario je Emir Hadžić i zauzeo 20. mjesto u maratonu (42km) s vremenom 3h:10m:41s.
Također, na Maratonu je nastupila i prva ženska natjecateljica Sportskog kluba Otočac, Jurković Anamarija, koja je u svojem debitanskom nastupu u konkurenciji od 243 trkačice u utrci na 5km zauzela odlično 27. mjesto.

Zapažen nastup imali su i trkači Sportskog kluba Otočac u utrci na 5 km u konkurenciji 167 natjecatelja, i to Josip Laškarin (27.), Damir Grbac (36.), Ivan Rukavina (42.), Marin Jurković (73.), Davor Žubrinić (74.), Joško Dujmović(92.), Dinko Šimunić (100.) i Zvone Orešković (110.).

Osim natjecateljskog karaktera ovim nastupom članovi Sportskog kluba Otočac promiču svijest o važnosti trčanja te zdravog načina života, a sve zainteresirane pozivaju da se pridruže u narednim utrkama.

Sportski klub Otočac

foto: fb_ Sportski klub Otočac

Comments are closed.

More in Sport
ŽKK Karlovac nadmoćno nad košarkašicama Otočca

KARLOVAC – Večeras je u sportskoj dvorani u Karlovcu odigrana utakmica druge A-2 lige Jug između košarkašica Otočca i košarkašica...

Close