Najnovije

Leteći medvjedići imaju prvaka !

11 listopada, 2020 | by G.N.P
Leteći medvjedići imaju prvaka !
Sport
0

U  Rudopolju kod Vrhovina održano je dana 10.10.2020. – Otvoreno županijsko natjecanje u preciznom slijetanju parajedrilicom Rudopolje 2020.

Organizator ovog takmičenja bio je Klub za slobodno letenje Fobos iz Gospića, koji tijekom ove godine organizira još nekoliko natjecanja na području županije.

Na takmičenju je sudjelovalo 15-ak natjecatelja iz Biograda, Zadra, Gospića, Otočca i Korenice (PK Sokolovi iz Vrhovina, Leteći medvjedići iz Otočca, KSL Fobos iz Gospića, PJK Flumen iz Rijeke i LK Bumbar iz Požege). Nažalost zbog epidemioloških uvjeta broj natjecatelja je bio manji od planiranog. Polijetalo se starta iznad Rudopolja (935 mnv), a cilj je bio na livadama u podnožju. Slijetalo se u zadanu točku, a nakon odrađene tri serije obavljenih letova rezultati su zbrajani za ukupni poredak.

Prvoplasirani je bio Milan Dujmović iz PK Leteći medvjedići, drugi Ivan Kasumović iz KSL Fobos i treći Darko Matasić iz PK Sokolovi. U ekipnoj kategoriji najbolji su bili parajedriličari iz KSL Fobos, drugoplasirani su bili PK Sokolovi, a trećeplasirani PK Leteći medvjedići.

Nakon završenog natjecanja, najboljima su dodijeljena priznanja i medalje. Natjecanje se održalo u blizini čuvenog zipline-a „Pazi medo“, koji je tri prvoplasirana natjecatelja donirao poklon bonom za besplatno spuštanje.   Prilikom provođenja natjecanja pridržavale su se epidemiološke preporuke HZJZ-a protiv širenja virusa SARS-CoV-2 (bolesti COVID-19).

 Paragliding klub Leteći medvjedići poziva sve zainteresirane na besplatno osnovno upoznavanje sa parajedrenjem za sve osobe s područja Grada Otočca, te ovom prilikom moli zainteresirane da se jave Dujmović Milanu na broj 099 789 6892 ili Tonković Tomislavu na broj 098 982 1144.

PK Leteći medvjedići

Comments are closed.

More in Sport
2. Plitvička noćna utrka 10. listopada

PLITVIČKA JEZERA – U organizaciji Atletskog kluba Plitvice, Općine Plitvička jezera i TZ Plitvička jezera dana, 10. listopada 2020. (subota)...

Close